Raaka-aineet
-
820 g Maustamaton tofukuutioJalotofu
-
500 g Kidneypapusäilyke
-
3 l Vesi
-
1200 g Isot juureskuutiotpakaste
-
1000 g Perunakuutiokypsä
-
200 g Paprikakuutio
-
80 g Tomaattisose
-
50 g Kasvisliemijauhe
-
20 g Valkosipulimurska
-
5 g Curry-mausteseos
-
3 g Mustapippurirouhe
-
1 g Savupaprikajauhe
-
8 g Jodioitu suola
-
5 dl Kaurakerma
-
30 g Persiljapakaste
Lisätiedot
Annoskoko: 350 g
Saanto 20 annoksen reseptissä: 7,000 kg
Vegaaninen
Allergeenit: Soija
Merkinnät: VEG, M, G, SO, VS
HUOM! Kaurakerma sisältää gluteenia alle 100mg/kg, mikä sopii suurimmalle osalle keliakiaa sairastavista.
Annoksen (keitto 350 g) hiilijalanjälki: 0,3 kg CO2-ekv.
Hiilidioksidiekvivalentti (CO2-ekv.): eri kasvihuonekaasujen yhteen laskettu ilmastoa lämmittävä vaikutus 100 vuoden aikana.
Valmistusohje
Kuutioi tofu. Huuhtele ja valuta pavut. Laita kaikki ainekset pataan/kattilaan kaurakermaa ja persiljaa lukuun ottamatta. Hauduta miedolla lämmöllä noin 15 min. Lisää kaurakerma sekä persilja ja kiehauta. Tarkista maku.
Kerro asiakkaillesi tarjoavasi ilmastokestävää kasvisruokaa! Katso säännöt Ilmastokestävä kasvisruoka -reseptien muokkaamiseen sekä ruokien tarjoamiseen liittyvät viestintäohjeet.
Käytetäänkö ruokapalvelussanne kylmävalmistusmenetelmää? Tofu-currykeiton kylmävalmistusreseptin löydät täältä.