Tofu-currykeitto

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Ainekset

Muokkaa annosmäärää:
820 g Maustamaton tofukuutio Jalotofu
500 g Kidneypapu säilyke
3 l Vesi
1200 g Isot juureskuutiot pakaste
1000 g Perunakuutio kypsä
200 g Paprikakuutio
80 g Tomaattisose
50 g Kasvisliemijauhe
20 g Valkosipulimurska
5 g Curry-mausteseos
3 g Mustapippurirouhe
1 g Savupaprikajauhe
8 g Jodioitu suola
5 dl Kaurakerma
30 g Persilja pakaste

Ravintoarvot

205,95 kJ / 49,22 kcal
Energia
1,70 g
Rasva
0,37 g
Tyydyttyneet rasvahapot
5,27 g
Hiilihydraatti
1,58 g
Ravintokuitu
2,22 g
Proteiini
0,56 g
Suola
Tulosta

Tofu-currykeitto

Ainekset

Valmistusohje

Jaa

Annoskoko: 350 g
Saanto 20 annoksen reseptissä: 7,000 kg

Vegaaninen

Allergeenit: Soija
Merkinnät: VEG, M, G, SO, VS

HUOM! Kaurakerma sisältää gluteenia alle 100mg/kg, mikä sopii suurimmalle osalle keliakiaa sairastavista.

Annoksen (keitto 350 g) hiilijalanjälki: 0,3 kg CO2-ekv.

Hiilidioksidiekvivalentti (CO2-ekv.): eri kasvihuonekaasujen yhteen laskettu ilmastoa lämmittävä vaikutus 100 vuoden aikana.

Valmistusohje

Kuutioi tofu. Huuhtele ja valuta pavut. Laita kaikki ainekset pataan/kattilaan kaurakermaa ja persiljaa lukuun ottamatta. Hauduta miedolla lämmöllä noin 15 min. Lisää kaurakerma sekä persilja ja kiehauta. Tarkista maku.


Kerro asiakkaillesi tarjoavasi ilmastokestävää kasvisruokaa! Katso säännöt Ilmastokestävä kasvisruoka -reseptien muokkaamiseen sekä ruokien tarjoamiseen liittyvät viestintäohjeet.


Käytetäänkö ruokapalvelussanne kylmävalmistusmenetelmää? Tofu-currykeiton kylmävalmistusreseptin löydät täältä.

edellinen
Valkopapu-hernelevite
seuraava
Seitan-kebabtortilla
edellinen
Valkopapu-hernelevite
seuraava
Seitan-kebabtortilla