Valkopapu-hernelevite

Jaa resepti sosiaalisessa mediassa:

Tai voit vain kopioida osoitteen ja jakaa sen

Raaka-aineet

Muokkaa annosmäärää:
500 g Valkopapu säilyke
250 g Herne pakaste
100 g Rypsiöljy
25 g Sitruunamehu
5 g Valkosipulimurska
1 g Kuivattu basilika
5 g Jodioitu suola

Ravintoarvot (per 100 g)

185 kcal / 774 kj
Energia
11,97 g
Rasva
10,73 g
Hiilihydraatti
4,88 g
Ravintokuitu
6,35 g
Proteiini
0,57 g
Suola
Tulosta

Valkopapu-hernelevite

White bean-pea spread | Pålägg med vitbönor och ärtor

Raaka-aineet

Lisätiedot

Jaa

Annoskoko: noin 45 g
Saanto 20 annoksen reseptissä: 0,900 kg 

Allergeenit: Ei allergeenejä
Merkinnät: VEG, M, G, VS

Annoksen (levite 45 g) hiilijalanjälki: 0,05 kg CO2ekv.

Hiilidioksidiekvivalentti: eri kasvihuonekaasujen yhteen laskettu ilmastoa lämmittävä vaikutus 100 vuoden aikana.

Valmistusohje

Laita kaikki ainekset monitoimikoneeseen ja sekoita tasaiseksi tahnaksi. Ohenna tarvittaessa tilkalla vettä. Tarjoa leivän kanssa.


Kerro asiakkaillesi tarjoavasi ilmastokestävää kasvisruokaa! Katso säännöt Ilmastokestävä kasvisruoka -reseptien muokkaamiseen sekä ruokien tarjoamiseen liittyvät viestintäohjeet.

admin

tofu-currykeitto
seuraava
Tofu-currykeitto
tofu-currykeitto
seuraava
Tofu-currykeitto