Ainekset
-
50 g rypsiöljy
-
200 g sipulikuutio
-
2 g juustokumina
-
1 g chilijauhe
-
4 g paprikajauhe
-
100 g tomaattisose
-
1000 g tomaattimurska
-
5 dl vesi
-
4 g jodioitu suola
-
800 g kidneypapusäilyke
-
400 g paprikasuikalepakaste
-
30 g valkosipulimurska
-
20 g sokeri
-
800 g seitankebablastuVegem
Valmistusohje
Annoskoko: noin 180 grammaa
Saanto 20 annoksen reseptissä: 3,500 kg
Vegaaninen
Kastikkeen allergeenit: gluteeni, vehnä
Kastikkeen merkinnät: L, M, V, Vs, A
Annoksen (Kastike 180 g, aioli 20 g ja vehnätortilla 80 g) hiilijalanjälki: 0,3 kg CO2-ekv.
Hiilidioksidiekvivalentti (CO2-ekv.): eri kasvihuonekaasujen yhteen laskettu ilmastoa lämmittävä vaikutus 100 vuoden aikana.
Valmistusohje
Kuullota sipulikuutioita ja kuivamausteita hetki rypsiöljyssä. Lisää tomaattisose, tomaattimurska, vesi, suola, valutetut pavut, paprikasuikaleet, valkosipulimurska ja sokeri. Hauduta miedolla lämmöllä noin 10 minuuttia. Lisää seitan-kebablastut ja kiehauta. Tarkista maku.
Tarjoa tortillalettujen ja aiolin kanssa.
Kerro asiakkaillesi tarjoavasi ilmastokestävää kasvisruokaa! Katso säännöt Ilmastokestävä kasvisruoka -reseptien muokkaamiseen sekä ruokien tarjoamiseen liittyvät viestintäohjeet.
Käytetäänkö ruokapalvelussanne kylmävalmistusmenetelmää? Seitan-kebabtortillan kylmävalmistusreseptin löydät täältä.