Seitan-kebabtortilla

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Ainekset

Muokkaa annosmäärää:
50 g Rypsiöljy
200 g Sipulikuutio
2 g Juustokumina
1 g Chilijauhe
4 g Paprikajauhe
100 g Tomaattisose
1000 g Tomaattimurska
5 dl Vesi
4 g Jodioitu suola
800 g Kidneypapu säilyke
400 g Paprikasuikale pakaste
30 g Valkosipulimurska
20 g Sokeri
800 g Seitan-kebablastu Vegem

Ravintoarvot

241,08 kJ / 57,62 kcal
Energia
1,68 g
Rasva
0,12 g
Tyydyttyneet rasvahapot
6,69 g
Hiilihydraatti
2,62 g
Ravintokuitu
2,51 g
Proteiini
0,29 g
Suola
Tulosta

Seitan-kebabtortilla

Ainekset

Valmistusohje

Jaa

Annoskoko: noin 180 grammaa
Saanto 20 annoksen reseptissä: 3,500 kg

Vegaaninen

Allergeenit: gluteeni
Merkinnät: VEG, M, VS

Annoksen (Kastike 180 g, aioli 20 g ja vehnätortilla 80 g) hiilijalanjälki: 0,3 kg CO2-ekv.

Hiilidioksidiekvivalentti (CO2-ekv.): eri kasvihuonekaasujen yhteen laskettu ilmastoa lämmittävä vaikutus 100 vuoden aikana.

Valmistusohje

Kuullota sipulikuutioita ja kuivamausteita hetki rypsiöljyssä. Lisää tomaattisose, tomaattimurska, vesi, suola, valutetut pavut, paprikasuikaleet, valkosipulimurska ja sokeri. Hauduta miedolla lämmöllä noin 10 minuuttia. Lisää seitan-kebablastut ja kiehauta. Tarkista maku.

Tarjoa tortillalettujen ja aiolin kanssa.


Kerro asiakkaillesi tarjoavasi ilmastokestävää kasvisruokaa! Katso säännöt Ilmastokestävä kasvisruoka -reseptien muokkaamiseen sekä ruokien tarjoamiseen liittyvät viestintäohjeet.


Käytetäänkö ruokapalvelussanne kylmävalmistusmenetelmää? Seitan-kebabtortillan kylmävalmistusreseptin löydät täältä.

tofu-currykeitto
edellinen
Tofu-currykeitto
seuraava
Nyhtökaura-kaalilaatikko
tofu-currykeitto
edellinen
Tofu-currykeitto
seuraava
Nyhtökaura-kaalilaatikko