Seitan-kebabtortilla

Jaa resepti sosiaalisessa mediassa:

Tai voit vain kopioida osoitteen ja jakaa sen

Raaka-aineet

Muokkaa annosmäärää:
800 g Seitan-kebablastu Vegem
800 g Kidneypapu säilyke
1000 g Tomaattimurska
100 g Tomaattisose
5 dl Vesi
50 g Rypsiöljy
200 g Sipulikuutio
400 g Paprikasuikale pakaste
30 g Valkosipulimurska
20 g Sokeri
2 g Juustokumina
1 g Chilijauhe
4 g Paprikajauhe
4 g Jodioitu suola

Ravintoarvot (per 100 g)

241,08 kJ / 57,62 kcal
Energia
1,68 g
Rasva
0,12 g
Tyydyttyneet rasvahapot
6,69 g
Hiilihydraatti
2,62 g
Ravintokuitu
2,51 g
Proteiini
0,29 g
Suola
Tulosta

Seitan-kebabtortilla

TORTILLAS WITH SEITAN-KEBAB | SEITAN-KEBABTORTILLA

Raaka-aineet

Lisätiedot

Jaa

Annoskoko: noin 180 grammaa
Saanto 20 annoksen reseptissä: 3,500 kg

Vegaaninen

Allergeenit: gluteeni
Merkinnät: VEG, M, VS

Annoksen (Kastike 180 g, aioli 20 g ja vehnätortilla 80 g) hiilijalanjälki: 0,3 kg CO2-ekv.

Hiilidioksidiekvivalentti (CO2-ekv.): eri kasvihuonekaasujen yhteen laskettu ilmastoa lämmittävä vaikutus 100 vuoden aikana.

Kylmävalmistusohje

Mittaa kaikki aineet valmiiksi. Huuhtele ja valuta pavut. Jos käytät pakastetuotteita, temperoi yön yli kylmiössä. Sekoita kaikki aineet keskenään. Kypsennä yhdistelmätoiminnolla (50% höyry) 140 °C kannen alla välillä sekoittaen, kunnes ruoan sisälämpötila on +80°C. Tarkista maku. Tarjoa tortillalettujen ja aiolin kanssa.  

Kylmävalmistuksessa ruoan lämpötilan on ennen kuumennusta säilyttävä alle +6°C. 


Kerro asiakkaillesi tarjoavasi ilmastokestävää kasvisruokaa! Katso säännöt Ilmastokestävä kasvisruoka -reseptien muokkaamiseen sekä ruokien tarjoamiseen liittyvät viestintäohjeet.


Kylmävalmistusreseptit on kehittänyt Tuusulan kunnan ruokapalvelut Ilmastokestävä kasvisruoka -reseptiikan pohjalta.

admin

tofu-currykeitto
edellinen
Tofu-currykeitto
seuraava
Nyhtökaura-kaalilaatikko
tofu-currykeitto
edellinen
Tofu-currykeitto
seuraava
Nyhtökaura-kaalilaatikko