Nyhtökaurastroganoff

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Ainekset

Muokkaa annosmäärää:
50 g Rypsiöljy
300 g Sipulikuutio
400 g Herkkusieni
40 g Valkosipulimurska
100 g Tomaattisose
2 l Vesi
40 g Kasvisliemijauhe
40 g Dijon-sinappi
10 g Sokeri
8 g Paprikajauhe
5 g Mustapippurirouhe
2 g Kuivattu timjami
1 g Laakerinlehti
1000 g Nyhtökaura maustamaton
3 dl Kaurakerma
150 g Maustekurkkukuutio
80 g Maissitärkkelys

Ravintoarvot

393,77 kJ / 94,11 kcal
Energia
3,80 g
Rasva
0,49 g
Tyydyttyneet rasvahapot
5,84 g
Hiilihydraatti
1,14 g
Ravintokuitu
8,37 g
Proteiini
0,89 g
Suola
Tulosta

Nyhtökaurastroganoff

Ainekset

Valmistusohje

Jaa

Annoskoko: 200 grammaa
Saanto 20 annoksen reseptissä: 4,000 kg

Vegaaninen

Allergeenit: gluteeni, sinappi
Merkinnät: VEG, M, VS, A

Annoksen (200 g ja perunasoseen 250 g) hiilijalanjälki: 0,2 kg CO2-ekv.

Hiilidioksidiekvivalentti (CO2-ekv.): eri kasvihuonekaasujen yhteen laskettu ilmastoa lämmittävä vaikutus 100 vuoden aikana.

Valmistusohje

Viipaloi herkkusienet. Ruskista sipulikuutioita ja herkkusieniä öljyssä kunnes ne ovat saaneet hieman väriä. Lisää valkosipuli, tomaattisose, vesi, kasvisliemijauhe ja mausteet. Hauduta noin 5 minuuttia. Lisää nyhtökaura, kaurakerma sekä maustekurkkukuutiot ja kiehauta. Lisää vesitilkaan liuotettu maissitärkkelys ja kiehauta. Tarkista maku. Vältä keittämästä kastiketta liian pitkään, jotta nyhtökaura ei hajoa muruksi.

Tarjoa keitettyjen perunoiden tai perunasoseen kanssa.


Kerro asiakkaillesi tarjoavasi ilmastokestävää kasvisruokaa! Katso säännöt Ilmastokestävä kasvisruoka -reseptien muokkaamiseen sekä ruokien tarjoamiseen liittyvät viestintäohjeet.


Käytetäänkö ruokapalvelussanne kylmävalmistusmenetelmää? Nyhtökaurastroganoffin kylmävalmistusreseptin löydät täältä.

Kylmä savupaprikakastike
edellinen
Kylmä savupaprikakastike
Aioli
seuraava
Aioli
Kylmä savupaprikakastike
edellinen
Kylmä savupaprikakastike
Aioli
seuraava
Aioli