Metsäsienikastike

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Ainekset

Muokkaa annosmäärää:
600 g metsäsienikuutio säilyke
60 g maidoton margariini
200 g sipulikuutio
60 g puolikarkea vehnäjauho
10 g kasvisliemijauhe (gluteeniton ja selleritön)
3 dl kaurakerma 15% gluteeniton
7 dl vesi
2 g kuivattu timjami
2 g mustapippurirouhe
7 g jodioitu suola

Ravintoarvot

271,08 kJ / 64,79 kcal
Energia
4,22 g
Rasva
1,06 g
Tyydyttyneet rasvahapot
4,74 g
Hiilihydraatti
0,94 g
Ravintokuitu
1,28 g
Proteiini
0,62 g
Suola
Tulosta

Metsäsienikastike

Ainekset

Valmistusohje

Annoskoko: noin 100 grammaa
Saanto 20 annoksen reseptissä: 1,950 kg

Vegaaninen

Allergeenit: gluteeni, vehnä
Merkinnät: L, M, V, Vs, A

Annoksen (seitanmureke 130 g, metsäsienikastike 100 g ja keitetyt perunat) hiilijalanjälki: 0,4 kg CO2-ekv.

Hiilidioksidiekvivalentti (CO2-ekv.): eri kasvihuonekaasujen yhteen laskettu ilmastoa lämmittävä vaikutus 100 vuoden aikana.

Valmistusohje

Siivilöi ja valuta sienikuutiot. Sulata margariini pannulla. Kuullota sipulikuutioita ja sieniä margariinissa kunnes ne ovat hieman ruskistuneet. Ripottele vehnäjauho pannulle ja kääntele seosta hetki kunnes jauho hieman ruskistuu. Lisää vesi pikkuhiljaa koko ajan sekoittaen. Lisää myös kasvisliemijauhe, kaurakerma ja mausteet. Kiehauta ja tarkista maku.


Kerro asiakkaillesi tarjoavasi ilmastokestävää kasvisruokaa! Katso säännöt Ilmastokestävä kasvisruoka -reseptien muokkaamiseen sekä ruokien tarjoamiseen liittyvät viestintäohjeet.

edellinen
Mausteinen papukeitto
seuraava
Papu-juuresmafé
edellinen
Mausteinen papukeitto
seuraava
Papu-juuresmafé