Linssi-perunakiusaus

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Ainekset

Muokkaa annosmäärää:
1000 g vihreä säilykelinssi
2 l kaurakerma 15% gluteeniton
30 g kylmätärkkelys
150 g tomaattisose
50 g kasvisliemijauhe (gluteeniton ja selleritön)
6 g kuivattu rosmariini
4 g paprikajauhe
16 g jodioitu suola
500 g palsternakkasuikale pakaste
3500 g peruna-sipulisekoitus pakaste
30 g valkosipulimurska

Ravintoarvot

117,19 kcal / 490,32 kJ
Energia
4,37 g
Rasva
1,01 g
Tyydyttyneet rasvahapot
15,27 g
Hiilihydraatti
1,23 g
Ravintokuitu
2,73 g
Proteiini
0,60 g
Suola
Tulosta

Linssi-perunakiusaus

Ainekset

Valmistusohje

Annoskoko: 330 grammaa
Saanto 20 annoksen reseptissä: 6,600 kg

Vegaaninen

Allergeenit: ei allergeeneja
Merkinnät: L, M, G, V, Vs

Annoksen (330 g) hiilijalanjälki: 0,4 kg CO2-ekv.

Hiilidioksidiekvivalentti (CO2-ekv.): eri kasvihuonekaasujen yhteen laskettu ilmastoa lämmittävä vaikutus 100 vuoden aikana.

Kylmävalmistusohje

Mittaa kaikki aineet valmiiksi. Huuhtele ja valuta linssit. Jos käytät pakastetuotteita, temperoi yön yli kylmiössä. Sekoita kylmätärkkelys kaurakermaan voimakkaasti vatkaten. Lisää tomaattisose ja mausteet. Yhdistä kiinteät aineet kastikkeeseen ja sekoita. Kaada seos GN-astiaan. Paista yhdistelmätoiminnolla (höyry 50%) 160 °C 50-60 minuuttia, tai kunnes lämpötila on yli +80°C.  

Kylmävalmistuksessa ruoan lämpötilan on ennen kuumennusta säilyttävä alle +6°C. 


Kerro asiakkaillesi tarjoavasi ilmastokestävää kasvisruokaa! Katso säännöt Ilmastokestävä kasvisruoka -reseptien muokkaamiseen sekä ruokien tarjoamiseen liittyvät viestintäohjeet.


Kylmävalmistusreseptit on kehittänyt Tuusulan kunnan ruokapalvelut Ilmastokestävä kasvisruoka -reseptiikan pohjalta.

edellinen
Linssilasagnette
ranskalainen linssikeitto
seuraava
Tomaattinen linssikeitto ja aioli
edellinen
Linssilasagnette
ranskalainen linssikeitto
seuraava
Tomaattinen linssikeitto ja aioli