Linssi-perunakiusaus

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Ainekset

Muokkaa annosmäärää:
1000 g Vihreä säilykelinssi
3500 g Peruna-sipulisekoitus pakaste
500 g Palsternakkasuikale pakaste
2 l Kaurakerma
150 g Tomaattisose
30 g Maissitärkkelys
50 g Kasvisliemijauhe
30 g Valkosipulimurska
6 g Kuivattu rosmariini
4 g Paprikajauhe
16 g Jodioitu suola

Ravintoarvot

117,19 kcal / 490,32 kJ
Energia
4,37 g
Rasva
1,01 g
Tyydyttyneet rasvahapot
15,27 g
Hiilihydraatti
1,23 g
Ravintokuitu
2,73 g
Proteiini
0,60 g
Suola
Tulosta

Linssi-perunakiusaus

Ainekset

Valmistusohje

Jaa

Annoskoko: 330 grammaa
Saanto 20 annoksen reseptissä: 6,600 kg

Vegaaninen

Allergeenit: gluteeni
Merkinnät: VEG, M, VS

HUOM! Kaurakerma sisältää gluteenia alle 100mg/kg, mikä sopii suurimmalle osalle keliakiaa sairastavista.

Annoksen (330 g) hiilijalanjälki: 0,4 kg CO2-ekv.

Hiilidioksidiekvivalentti (CO2-ekv.): eri kasvihuonekaasujen yhteen laskettu ilmastoa lämmittävä vaikutus 100 vuoden aikana.

Valmistusohje

Huuhtele ja valuta linssit. Sekoita linssit, peruna-sipulisekoitus ja palsternakkasuikaleet keskenään ja laita voideltuun pakkiin (1/1 GN 65).

Sekoita kaurakermaan tomaattisose, maissitärkkelys, kasvisliemijauhe ja mausteet. Kaada seos vuokaan ja sekoita. Paista yhdistelmätoiminnolla (höyry 50%) 160 °C 50-60 minuuttia.


Kerro asiakkaillesi tarjoavasi ilmastokestävää kasvisruokaa! Katso säännöt Ilmastokestävä kasvisruoka -reseptien muokkaamiseen sekä ruokien tarjoamiseen liittyvät viestintäohjeet.


Käytetäänkö ruokapalvelussanne kylmävalmistusmenetelmää? Linssi-perunakiusauksen kylmävalmistusreseptin löydät täältä.

edellinen
Linssilasagnette
seuraava
Härkäpapu-makaronilaatikko
edellinen
Linssilasagnette
seuraava
Härkäpapu-makaronilaatikko