Linssi-perunakiusaus

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Ainekset

Muokkaa annosmäärää:
1000 g vihreä säilykelinssi
3500 g peruna-sipulisekoitus pakaste
500 g palsternakkasuikale pakaste
2 l kaurakerma 15% gluteeniton
150 g tomaattisose
30 g maissitärkkelys
50 g kasvisliemijauhe (gluteeniton ja selleritön)
30 g valkosipulimurska
6 g kuivattu rosmariini
4 g paprikajauhe
16 g jodioitu suola

Ravintoarvot

117,19 kcal / 490,32 kJ
Energia
4,37 g
Rasva
1,01 g
Tyydyttyneet rasvahapot
15,27 g
Hiilihydraatti
1,23 g
Ravintokuitu
2,73 g
Proteiini
0,60 g
Suola
Tulosta

Linssi-perunakiusaus

Ainekset

Valmistusohje

Annoskoko: 330 grammaa
Saanto 20 annoksen reseptissä: 6,600 kg

Vegaaninen

Allergeenit: ei allergeeneja
Merkinnät: L, M, G, V, Vs

Annoksen (330 g) hiilijalanjälki: 0,4 kg CO2-ekv.

Hiilidioksidiekvivalentti (CO2-ekv.): eri kasvihuonekaasujen yhteen laskettu ilmastoa lämmittävä vaikutus 100 vuoden aikana.

Valmistusohje

Huuhtele ja valuta linssit. Sekoita linssit, peruna-sipulisekoitus ja palsternakkasuikaleet keskenään ja laita voideltuun pakkiin (1/1 GN 65).

Sekoita kaurakermaan tomaattisose, maissitärkkelys, kasvisliemijauhe ja mausteet. Kaada seos vuokaan ja sekoita. Paista yhdistelmätoiminnolla (höyry 50%) 160 °C 50-60 minuuttia.


Kerro asiakkaillesi tarjoavasi ilmastokestävää kasvisruokaa! Katso säännöt Ilmastokestävä kasvisruoka -reseptien muokkaamiseen sekä ruokien tarjoamiseen liittyvät viestintäohjeet.


Käytetäänkö ruokapalvelussanne kylmävalmistusmenetelmää? Linssi-perunakiusauksen kylmävalmistusreseptin löydät täältä.

edellinen
Linssilasagnette
seuraava
Härkäpapu-makaronilaatikko
edellinen
Linssilasagnette
seuraava
Härkäpapu-makaronilaatikko