Ainekset
-
900 g täysjyväpasta
-
750 g kesäkurpitsakuutiopakaste
-
750 g Unlimited®-jauhismuru
-
300 g sipulikuutiopakaste
-
0,9 l vesi
-
1505 g paseerattu tomaatti
-
7,5 dl kaurakerma 15% gluteeniton
-
450 g pinaattipakaste
-
69 g rypsiöljy
-
150 g tomaattisose
-
42 g valkosipulimurskasäilyke
-
25 g jodioitu suola
-
3 g kuivattu oregano
-
2 g kuivattu timjami
-
2 g kuivattu basilika
-
3 g mustapippurirouhe
Valmistusohje
Annoskoko: 305 g
Saanto 20 annoksen reseptissä: 6,100 kg
Vegaaninen
Allergeenit: gluteeni, vehnä, herne, sinappi
Merkinnät: L, M, V, Vs, A
Annoksen (305 g) hiilijalanjälki: 0,3 kg CO2-ekv.
Hiilidioksidiekvivalentti (CO2-ekv.): eri kasvihuonekaasujen yhteen laskettu ilmastoa lämmittävä vaikutus 100 vuoden aikana.
Valmistusohje
Mittaa pasta, jauhismuru, kesäkurpitsa ja sipuli GN-vuokaan.
Sekoita liemen ainekset keskenään ja kaada vuokaan.
Paista höyrypaistolla (20 % höyry) 160 °C noin 40 minuuttia.
Vinkki! Jos munakoisoa on saatavilla, se sopii hyvin kesäkurpitsan tilalle.
HUOM! Resepti sopii sellaisenaan myös kylmävalmistusmenetelmällä valmistettavaksi. Muista kiinnittää huomiota valmistuksen aikana raaka-aineiden lämpötilaan.
Kerro asiakkaillesi tarjoavasi ilmastokestävää kasvisruokaa! Katso säännöt Ilmastokestävä kasvisruoka -reseptien muokkaamiseen sekä ruokien tarjoamiseen liittyvät viestintäohjeet.