Ainekset
-
315 g sipulikuutiopakaste
-
855 g perunakuutioraaka
-
1145 g juureskuutiosekoituspakaste
-
44 g kasvisliemijauhe (gluteeniton ja selleritön)
-
2 g laakerinlehti
-
2 g kokonainen maustepippuri
-
3,65 l vesi
-
22 g valkosipulimurskasäilyke
-
175 g tomaattisose
-
159 g maustekurkkukuutio
-
32 g makeuttamaton sitruunamehu
-
19 g punaviinietikka
-
6 g sokeri
-
950 g mustapapusäilyke
-
317 g kylmäsavutofuJalotofu
-
22 g tillipakaste
Valmistusohje
Annoskoko: 355 g
Saanto 20 annoksen reseptissä: 7,100 kg
Vegaaninen
Allergeenit: soija, selleri, vehnä
Merkinnät: L, M, G, V, So, Vs, A
Annoksen (355 g) hiilijalanjälki: 0,3 kg CO2-ekv.
Hiilidioksidiekvivalentti (CO2-ekv.): eri kasvihuonekaasujen yhteen laskettu ilmastoa lämmittävä vaikutus 100 vuoden aikana.
Valmistusohje
Mittaa sipuli, peruna- ja juureskuutiot, kasvisliemijauhe ja mausteet pataan. Lisää vesi. Keitä, kunnes juurekset ovat pehmenneet.
Lisää valkosipulimurska, tomaattipyre, suolakurkkukuutiot, sitruunamehu, punaviinietikka ja sokeri. Keitä hetki.
Huuhtaise ja valuta mustapavut ja lisää keittoon. Revi tai kuutioi savutofu ja lisää keittoon. Kuumenna, älä enää keitä. Lisää lopuksi tilli. Tarjoile kaurafraichen kanssa.
Kerro asiakkaillesi tarjoavasi ilmastokestävää kasvisruokaa! Katso säännöt Ilmastokestävä kasvisruoka -reseptien muokkaamiseen sekä ruokien tarjoamiseen liittyvät viestintäohjeet.