Seljanka savutofulla

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Ainekset

Muokkaa annosmäärää:
315 g sipulikuutio pakaste
855 g perunakuutio raaka
1145 g juureskuutiosekoitus pakaste
44 g kasvisliemijauhe (gluteeniton ja selleritön)
2 g laakerinlehti
2 g kokonainen maustepippuri
3,65 l vesi
22 g valkosipulimurska säilyke
175 g tomaattisose
159 g maustekurkkukuutio
32 g makeuttamaton sitruunamehu
19 g punaviinietikka
6 g sokeri
950 g mustapapu säilyke
317 g kylmäsavutofu Jalotofu
22 g tilli pakaste

Ravintoarvot

161 kJ / 39 kcal
Energia
0,60 g
Rasva
0,17 g
Tyydyttyneet rasvahapot
5,03 g
Hiilihydraatti
1,83 g
Ravintokuitu
2,21 g
Proteiini
0,47 g
Suola
Tulosta

Seljanka savutofulla

Ainekset

Valmistusohje

Jaa

Annoskoko: 355 g
Saanto 20 annoksen reseptissä: 7,100 kg

Vegaaninen

Allergeenit: soija, selleri, vehnä
Merkinnät: L, M, G, V, So, Vs, A

Annoksen (355 g) hiilijalanjälki: 0,3 kg CO2-ekv.

Hiilidioksidiekvivalentti (CO2-ekv.): eri kasvihuonekaasujen yhteen laskettu ilmastoa lämmittävä vaikutus 100 vuoden aikana.

Valmistusohje

Mittaa sipuli, peruna- ja juureskuutiot, kasvisliemijauhe ja mausteet pataan. Lisää vesi. Keitä, kunnes juurekset ovat pehmenneet.

Lisää valkosipulimurska, tomaattipyre, suolakurkkukuutiot, sitruunamehu, punaviinietikka ja sokeri. Keitä hetki.

Huuhtaise ja valuta mustapavut ja lisää keittoon. Revi tai kuutioi savutofu ja lisää keittoon. Kuumenna, älä enää keitä. Lisää lopuksi tilli. Tarjoile kaurafraichen kanssa.


Kerro asiakkaillesi tarjoavasi ilmastokestävää kasvisruokaa! Katso säännöt Ilmastokestävä kasvisruoka -reseptien muokkaamiseen sekä ruokien tarjoamiseen liittyvät viestintäohjeet.

edellinen
Seitankebabkiusaus
seuraava
Soijarouhe-perunakiusaus
edellinen
Seitankebabkiusaus
seuraava
Soijarouhe-perunakiusaus