Keltainen papucurry

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Ainekset

Muokkaa annosmäärää:
1 l vesi
50 g kylmätärkkelys
1 l kaurakerma 15% gluteeniton
80 g vihreä currytahna
30 g kasvisliemijauhe (gluteeniton ja selleritön)
20 g makeuttamaton sitruunamehu
10 g curry-mausteseos
2 g kurkuma
8 g jodioitu suola
1000 g kidneypapu säilyke
700 g valkokaalisuikale
500 g parsakaali pakaste
200 g sipulikuutio
50 g rypsiöljy

Ravintoarvot

350,82 kJ / 83,85 kcal
Energia
3,87 g
Rasva
0,88 g
Tyydyttyneet rasvahapot
7,36 g
Hiilihydraatti
2,45 g
Ravintokuitu
3,23 g
Proteiini
0,75 g
Suola
Tulosta

Keltainen papucurry

Ainekset

Valmistusohje

Annoskoko: 200 grammaa
Saanto 20 annoksen reseptissä: 4,150 kg

Vegaaninen

Allergeenit: sarviapila
Merkinnät: L, M, G, V, Vs, A

Annoksen (kastike 200 g ja täysjyvä-couscous 130 g) hiilijalanjälki: 0,3 kg CO2-ekv.

Hiilidioksidiekvivalentti (CO2-ekv.): eri kasvihuonekaasujen yhteen laskettu ilmastoa lämmittävä vaikutus 100 vuoden aikana.

Kylmävalmistusohje

Mittaa kaikki aineet valmiiksi. Jos käytät pakastetuotteita, temperoi yön yli kylmiössä. Huuhtele ja valuta pavut. Sekoita kylmätärkkelys veteen voimakkaasti sekoittaen. Lisää kaurakerma ja mausteet. Yhdistä pavut, valkokaalisuikaleet, parsakaalit, sipulikuutiot ja rypsiöljy kastikkeeseen, sekoita. Kuumenna uunissa yhdistelmätoiminnolla 140°C (50% höyry) välillä sekoittaen, kunnes ruoan lämpötila on yli +80°C.  

Tarjoa kotimaisen viljalisäkkeen kanssa.  

Kylmävalmistuksessa ruoan lämpötilan on ennen kuumennusta säilyttävä alle +6°C. 


Kerro asiakkaillesi tarjoavasi ilmastokestävää kasvisruokaa! Katso säännöt Ilmastokestävä kasvisruoka -reseptien muokkaamiseen sekä ruokien tarjoamiseen liittyvät viestintäohjeet.


Kylmävalmistusreseptit on kehittänyt Tuusulan kunnan ruokapalvelut Ilmastokestävä kasvisruoka -reseptiikan pohjalta. 

edellinen
Kikherne-aprikoosipata
seuraava
Tofua inkivääri-pinaattikastikkeessa
edellinen
Kikherne-aprikoosipata
seuraava
Tofua inkivääri-pinaattikastikkeessa