Seitan-kebabtortilla

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Ainekset

Muokkaa annosmäärää:
800 g seitankebablastu Vegem
800 g kidneypapu säilyke
1000 g tomaattimurska
100 g tomaattisose
5 dl vesi
50 g rypsiöljy
200 g sipulikuutio
400 g paprikasuikale pakaste
30 g valkosipulimurska
20 g sokeri
2 g juustokumina
1 g chilijauhe
4 g paprikajauhe
4 g jodioitu suola

Ravintoarvot

241,08 kJ / 57,62 kcal
Energia
1,68 g
Rasva
0,12 g
Tyydyttyneet rasvahapot
6,69 g
Hiilihydraatti
2,62 g
Ravintokuitu
2,51 g
Proteiini
0,29 g
Suola
Tulosta

Seitan-kebabtortilla

Ainekset

Valmistusohje

Annoskoko: noin 180 grammaa
Saanto 20 annoksen reseptissä: 3,500 kg

Vegaaninen

Kastikkeen allergeenit: gluteeni, vehnä
Kastikkeen merkinnät: L, M, V, Vs, A

Annoksen (Kastike 180 g, aioli 20 g ja vehnätortilla 80 g) hiilijalanjälki: 0,3 kg CO2-ekv.

Hiilidioksidiekvivalentti (CO2-ekv.): eri kasvihuonekaasujen yhteen laskettu ilmastoa lämmittävä vaikutus 100 vuoden aikana.

Kylmävalmistusohje

Mittaa kaikki aineet valmiiksi. Huuhtele ja valuta pavut. Jos käytät pakastetuotteita, temperoi yön yli kylmiössä. Sekoita kaikki aineet keskenään. Kypsennä yhdistelmätoiminnolla (50% höyry) 140 °C kannen alla välillä sekoittaen, kunnes ruoan sisälämpötila on +80°C. Tarkista maku. Tarjoa tortillalettujen ja aiolin kanssa.  

Kylmävalmistuksessa ruoan lämpötilan on ennen kuumennusta säilyttävä alle +6°C. 


Kerro asiakkaillesi tarjoavasi ilmastokestävää kasvisruokaa! Katso säännöt Ilmastokestävä kasvisruoka -reseptien muokkaamiseen sekä ruokien tarjoamiseen liittyvät viestintäohjeet.


Kylmävalmistusreseptit on kehittänyt Tuusulan kunnan ruokapalvelut Ilmastokestävä kasvisruoka -reseptiikan pohjalta.

tofu-currykeitto
edellinen
Tofu-currykeitto
seuraava
Nyhtökaura-kaalilaatikko
tofu-currykeitto
edellinen
Tofu-currykeitto
seuraava
Nyhtökaura-kaalilaatikko