Tofu-currykeitto

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Ainekset

Muokkaa annosmäärää:
820 g maustamaton tofukuutio Jalotofu
500 g kidneypapu säilyke
3 l vesi
1200 g isot juureskuutiot pakaste
1000 g perunakuutio kypsä
200 g paprikakuutio
80 g tomaattisose
50 g kasvisliemijauhe (gluteeniton ja selleritön)
20 g valkosipulimurska
5 g curry-mausteseos
3 g mustapippurirouhe
1 g savupaprikajauhe
8 g jodioitu suola
5 dl kaurakerma 15% gluteeniton
30 g persilja

Ravintoarvot

205,95 kJ / 49,22 kcal
Enegria
1,70 g
Rasva
0,37 g
Tyydyttyneet rasvahapot
5,27 g
Hiilihydraatti
1,58 g
Ravintokuitu
2,22 g
Proteiini
0,56 g
Suola
Tulosta

Tofu-currykeitto

Ainekset

Valmistusohje

Annoskoko: 350 g
Saanto 20 annoksen reseptissä: 7,000 kg

Vegaaninen

Allergeenit: soija, sarviapila
Merkinnät: L, M, G, V, So, Vs, A

Annoksen (keitto 350 g) hiilijalanjälki: 0,3 kg CO2-ekv.

Hiilidioksidiekvivalentti (CO2-ekv.): eri kasvihuonekaasujen yhteen laskettu ilmastoa lämmittävä vaikutus 100 vuoden aikana.

Kylmävalmistusohje

Kuutioi tofu. Huuhtele ja valuta pavut.  

Mittaa kaikki ainekset GN-astiaan kaurakermaa ja persiljaa lukuun ottamatta. Kypsennä uunissa kannen alla yhdistelmätoiminnolla 140°C (50% höyry) välillä sekoittaen, kunnes ruoan lämpötila on +80°C.  

Lisää kaurakerma sekä persilja, jatka kuumennusta vielä hetki. Tarkista maku.  

Kylmävalmistuksessa ruoan lämpötilan on ennen kuumennusta säilyttävä alle +6°C. 

Huom! Reseptillä valmistettu ruoka onnistuu parhaiten, mikäli nesteen lisää keiton joukkoon mahdollisimman myöhäisessä vaiheessa.   


Kerro asiakkaillesi tarjoavasi ilmastokestävää kasvisruokaa! Katso säännöt Ilmastokestävä kasvisruoka -reseptien muokkaamiseen sekä ruokien tarjoamiseen liittyvät viestintäohjeet.


Kylmävalmistusreseptit on kehittänyt Tuusulan kunnan ruokapalvelut Ilmastokestävä kasvisruoka -reseptiikan pohjalta.

edellinen
Chili con papu
seuraava
Seitan-kebabtortilla
edellinen
Chili con papu
seuraava
Seitan-kebabtortilla