Välimeren uunipasta

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Ainekset

Muokkaa annosmäärää:
900 g täysjyväpasta
750 g kesäkurpitsakuutio pakaste
750 g Unlimited®-jauhismuru
300 g sipulikuutio pakaste
0,9 l vesi
1505 g paseerattu tomaatti
7,5 dl kaurakerma 15% gluteeniton
450 g pinaatti pakaste
69 g rypsiöljy
150 g tomaattisose
42 g valkosipulimurska säilyke
25 g jodioitu suola
3 g kuivattu oregano
2 g kuivattu timjami
2 g kuivattu basilika
3 g mustapippurirouhe

Ravintoarvot

428 kJ / 102 kcal
Energia
3,76 g
Rasva
0,24 g
Tyydyttyneet rasvahapot
11,19 g
Hiilihydraatti
2,24 g
Ravintokuitu
4,65 g
Proteiini
0,54 g
Suola
Tulosta

Välimeren uunipasta

Ainekset

Valmistusohje

Annoskoko: 305 g
Saanto 20 annoksen reseptissä: 6,100 kg

Vegaaninen

Allergeenit: gluteeni, vehnä, herne, sinappi
Merkinnät: L, M, V, Vs, A

Annoksen (305 g) hiilijalanjälki: 0,3 kg CO2-ekv.

Hiilidioksidiekvivalentti (CO2-ekv.): eri kasvihuonekaasujen yhteen laskettu ilmastoa lämmittävä vaikutus 100 vuoden aikana.

Valmistusohje

Mittaa pasta, jauhismuru, kesäkurpitsa ja sipuli GN-vuokaan.

Sekoita liemen ainekset keskenään ja kaada vuokaan.

Paista höyrypaistolla (20 % höyry) 160 °C noin 40 minuuttia.

Vinkki! Jos munakoisoa on saatavilla, se sopii hyvin kesäkurpitsan tilalle.

HUOM! Resepti sopii sellaisenaan myös kylmävalmistusmenetelmällä valmistettavaksi. Muista kiinnittää huomiota valmistuksen aikana raaka-aineiden lämpötilaan. 


Kerro asiakkaillesi tarjoavasi ilmastokestävää kasvisruokaa! Katso säännöt Ilmastokestävä kasvisruoka -reseptien muokkaamiseen sekä ruokien tarjoamiseen liittyvät viestintäohjeet.

edellinen
Uuniperuna Hernis-täytteellä
edellinen
Uuniperuna Hernis-täytteellä