Kikherne-aprikoosipata

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Ainekset

Muokkaa annosmäärää:
6 dl vesi
1200 g tomaattimurska
50 g tomaattisose
5 dl kaurakerma 15% gluteeniton
1200 g kikherne
1000 g isot juureskuutiot
200 g sipulikuutio
200 g aprikoosirouhe
50 g rypsiöljy
30 g valkosipulimurska
20 g sokeri
15 g persilja
4 g juustokumina
4 g mustapippurirouhe
2 g jauhettu kaneli
2 g kardemumma
2 g jauhettu inkivääri
10 g jodioitu suola

Ravintoarvot

386,18 kJ / 92,30 kcal
Energia
3,36 g
Rasva
0,56 g
Tyydyttyneet rasvahapot
10,70 g
Hiilihydraatti
2,93 g
Ravintokuitu
0,64 g
Suola
Tulosta

Kikherne-aprikoosipata

Ainekset

Valmistusohje

Annoskoko: 230 grammaa
Saanto 20 annoksen reseptissä: 4,600 kg

Vegaaninen

Allergeenit (kastike): ei allergeeneja
Merkinnät (kastike): L, M, G, V, Vs

Annoksen (pata 230 g ja täysjyvä-couscous 130 g) hiilijalanjälki: 0,3 kg CO2-ekv.

Hiilidioksidiekvivalentti (CO2-ekv.): eri kasvihuonekaasujen yhteen laskettu ilmastoa lämmittävä vaikutus 100 vuoden aikana.

Kylmävalmistusohje

Mittaa kaikki aineet valmiiksi. Jos käytät pakastetuotteita, temperoi ne kylmiössä yön yli. Valuta ja huuhtele kikherneet. Sekoita vesi, tomaattimurska, tomaattisose ja kaurakerma keskenään. Lisää kikherneet, juureskuutiot, sipulikuutiot, aprikoosirouhe, rypsiöljy ja mausteet kastikkeeseen, sekoita. Kuumenna uunissa yhdistelmätoiminnolla 140°C (50% höyry) välillä sekoittaen, kunnes ruoan lämpötila on yli +80°C.

Tarjoa täysjyvä-couscousin kanssa. 

Kylmävalmistuksessa ruoan lämpötilan on ennen kuumennusta säilyttävä alle +6°C. 


Kerro asiakkaillesi tarjoavasi ilmastokestävää kasvisruokaa! Katso säännöt Ilmastokestävä kasvisruoka -reseptien muokkaamiseen sekä ruokien tarjoamiseen liittyvät viestintäohjeet.


Kylmävalmistusreseptit on kehittänyt Tuusulan kunnan ruokapalvelut Ilmastokestävä kasvisruoka -reseptiikan pohjalta. 

 

edellinen
Kikherneitä Tikka Masala
seuraava
Keltainen papucurry
edellinen
Kikherneitä Tikka Masala
seuraava
Keltainen papucurry