Valkopapu-hernelevite

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Ainekset

Muokkaa annosmäärää:
500 g valkopapu säilyke
250 g herne pakaste
100 g rypsiöljy
25 g makeuttamaton sitruunamehu
5 g valkosipulimurska
1 g kuivattu basilika
5 g jodioitu suola

Ravintoarvot

185 kcal / 774 kj
Energia
11,97 g
Rasva
10,73 g
Hiilihydraatti
4,88 g
Ravintokuitu
6,35 g
Proteiini
0,57 g
Suola
Tulosta

Valkopapu-hernelevite

Ainekset

Valmistusohje

Annoskoko: noin 45 g
Saanto 20 annoksen reseptissä: 0,900 kg 

Allergeenit: herne
Merkinnät: L, M, G, V, Vs, A

Annoksen (levite 45 g) hiilijalanjälki: 0,05 kg CO2ekv.

Hiilidioksidiekvivalentti: eri kasvihuonekaasujen yhteen laskettu ilmastoa lämmittävä vaikutus 100 vuoden aikana.

Valmistusohje

Laita kaikki ainekset monitoimikoneeseen ja sekoita tasaiseksi tahnaksi. Ohenna tarvittaessa tilkalla vettä. Tarjoa leivän kanssa.


Kerro asiakkaillesi tarjoavasi ilmastokestävää kasvisruokaa! Katso säännöt Ilmastokestävä kasvisruoka -reseptien muokkaamiseen sekä ruokien tarjoamiseen liittyvät viestintäohjeet.

tofu-currykeitto
seuraava
Tofu-currykeitto
tofu-currykeitto
seuraava
Tofu-currykeitto