Ainekset
-
500 g valkopapusäilyke
-
250 g hernepakaste
-
100 g rypsiöljy
-
25 g makeuttamaton sitruunamehu
-
5 g valkosipulimurska
-
1 g kuivattu basilika
-
5 g jodioitu suola
Valmistusohje
Annoskoko: noin 45 g
Saanto 20 annoksen reseptissä: 0,900 kg
Allergeenit: herne
Merkinnät: L, M, G, V, Vs, A
Annoksen (levite 45 g) hiilijalanjälki: 0,05 kg CO2ekv.
Hiilidioksidiekvivalentti: eri kasvihuonekaasujen yhteen laskettu ilmastoa lämmittävä vaikutus 100 vuoden aikana.
Valmistusohje
Laita kaikki ainekset monitoimikoneeseen ja sekoita tasaiseksi tahnaksi. Ohenna tarvittaessa tilkalla vettä. Tarjoa leivän kanssa.
Kerro asiakkaillesi tarjoavasi ilmastokestävää kasvisruokaa! Katso säännöt Ilmastokestävä kasvisruoka -reseptien muokkaamiseen sekä ruokien tarjoamiseen liittyvät viestintäohjeet.