Ainekset
-
2,1 l vesi
-
255 g sipulikuutiopakaste
-
35 g kasvisliemijauhe (gluteeniton ja selleritön)
-
5 g paprikajauhe
-
3 g kuivattu timjami
-
2 g mustapippurirouhe
-
1 g kokonainen maustepippuri
-
42 g soijakastike
-
10 g valkosipulimurskasäilyke
-
42 g sinappi
-
2 dl vesi
-
60 g maissitärkkelys
-
6,35 dl kaurakerma 15% gluteeniton
-
1500 g Härkis suikale maustamaton
Valmistusohje
Annoskoko: 225 g
Saanto 20 annoksen reseptissä: 4,500 kg
Vegaaninen
Allergeenit: soija, sinappi, herne
Merkinnät: L, M, G, V, So, Vs, A
Annoksen (kastike 225 g ja peruna 240 g) hiilijalanjälki: 0,4 kg CO2-ekv.
Hiilidioksidiekvivalentti (CO2-ekv.): eri kasvihuonekaasujen yhteen laskettu ilmastoa lämmittävä vaikutus 100 vuoden aikana.
Valmistusohje
Mittaa vesi, sipulikuutiot, mausteet ja soijakastike pataan ja kuumenna. Lisää sinappi.
Saosta maissitärkkelys-vesiseoksella ja keitä hetki.
Lisää kaurakerma.
Lisää härkäpapusuikaleet ja kuumenna (voit halutessasi esikuumentaa härkäpapusuikaleet höyrypaistolla GN-vuoissa monitoimiuunissa). Tarjoa keitetyn perunan kanssa.
Kerro asiakkaillesi tarjoavasi ilmastokestävää kasvisruokaa! Katso säännöt Ilmastokestävä kasvisruoka -reseptien muokkaamiseen sekä ruokien tarjoamiseen liittyvät viestintäohjeet.