Ainekset
-
4265 g perunasuikalekypsä
-
385 g sipulikuutiopakaste
-
280 g soijarouhekuiva
-
107 g rypsiöljy
-
128 g soijakastike
-
23 g paprikajauhe
-
13 g jodioitu suola
-
4 g suolaton grillimauste
-
2 g kuivattu timjami
-
2 g mustapippurirouhe
-
1,35 l kaurakerma 15% gluteeniton
Valmistusohje
Annoskoko: 300 g
Saanto 20 annoksen reseptissä: 6,000 kg
Vegaaninen
Allergeenit: soija
Merkinnät: L, M, G, V, So, Vs
Annoksen (300 g) hiilijalanjälki: 0,3 kg CO2-ekv.
Hiilidioksidiekvivalentti (CO2-ekv.): eri kasvihuonekaasujen yhteen laskettu ilmastoa lämmittävä vaikutus 100 vuoden aikana.
Valmistusohje
Mittaa GN 1/1 -vuokaan kypsä perunasuikale, sipulikuutio, soijarouhe, rypsiöljy, soijakastike ja kuivamausteet. Sekoita ja anna tekeytyä hetki, jotta soijarouhe imee itseensä makuja.
Lisää kaurakerma ja sekoita tasaiseksi.
Paista 160 °C noin 50-60 minuuttia.
HUOM! Resepti sopii sellaisenaan myös kylmävalmistusmenetelmällä valmistettavaksi. Muista kiinnittää huomiota valmistuksen aikana raaka-aineiden lämpötilaan.
Kerro asiakkaillesi tarjoavasi ilmastokestävää kasvisruokaa! Katso säännöt Ilmastokestävä kasvisruoka -reseptien muokkaamiseen sekä ruokien tarjoamiseen liittyvät viestintäohjeet.