Soijarouhe-perunakiusaus

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Ainekset

Muokkaa annosmäärää:
4265 g perunasuikale kypsä
385 g sipulikuutio pakaste
280 g soijarouhe kuiva
107 g rypsiöljy
128 g soijakastike
23 g paprikajauhe
13 g jodioitu suola
4 g suolaton grillimauste
2 g kuivattu timjami
2 g mustapippurirouhe
1,35 l kaurakerma 15% gluteeniton

Ravintoarvot

528 kJ / 126 kcal
Energia
5,37 g
Rasva
0,34 g
Tyydyttyneet rasvahapot
13,93 g
Hiilihydraatti
1,90 g
Ravintokuitu
4,18 g
Proteiini
0,59 g
Suola
Tulosta

Soijarouhe-perunakiusaus

Ainekset

Valmistusohje

Jaa

Annoskoko: 300 g
Saanto 20 annoksen reseptissä: 6,000 kg

Vegaaninen

Allergeenit: soija
Merkinnät: L, M, G, V, So, Vs

Annoksen (300 g) hiilijalanjälki: 0,3 kg CO2-ekv.

Hiilidioksidiekvivalentti (CO2-ekv.): eri kasvihuonekaasujen yhteen laskettu ilmastoa lämmittävä vaikutus 100 vuoden aikana.

Valmistusohje

Mittaa GN 1/1 -vuokaan kypsä perunasuikale, sipulikuutio, soijarouhe, rypsiöljy, soijakastike ja kuivamausteet. Sekoita ja anna tekeytyä hetki, jotta soijarouhe imee itseensä makuja.

Lisää kaurakerma ja sekoita tasaiseksi.

Paista 160 °C noin 50-60 minuuttia.

HUOM! Resepti sopii sellaisenaan myös kylmävalmistusmenetelmällä valmistettavaksi. Muista kiinnittää huomiota valmistuksen aikana raaka-aineiden lämpötilaan. 


Kerro asiakkaillesi tarjoavasi ilmastokestävää kasvisruokaa! Katso säännöt Ilmastokestävä kasvisruoka -reseptien muokkaamiseen sekä ruokien tarjoamiseen liittyvät viestintäohjeet.

edellinen
Seljanka savutofulla
seuraava
Tarhurin juurespata
edellinen
Seljanka savutofulla
seuraava
Tarhurin juurespata