Papu-maapähkinäpata

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Ainekset

Muokkaa annosmäärää:
300 g kuorittu maapähkinä
1 l omenamehu
1.2 l vesi
20 g valkosipulimurska
30 g inkivääritahna
100 g soijakastike gluteeniton
20 g sambal oelek -chilitahna
100 g tomaattisose
30 g kasvisliemijauhe (gluteeniton ja selleritön)
30 g fariinisokeri
4 g mustapippurirouhe
800 g pintopapu säilyke
400 g parsakaali pakaste
400 g herne pakaste
80 g maissitärkkelys

Ravintoarvot

383,87 kJ / 91,74 kcal
Energia
3,63 g
Rasva
0,58 g
Tyydyttyneet rasvahapot
8,34 g
Hiilihydraatti
2,75 g
Ravintokuitu
5,03 g
Proteiini
0,85 g
Suola
Tulosta

Papu-maapähkinäpata

Ainekset

Valmistusohje

Jaa

Annoskoko: 200 grammaa
Saanto 20 annoksen reseptissä: 4,000 kg

Vegaaninen

Allergeenit: soija, maapähkinä
Merkinnät: L, M, G, V, So, Vs, Pä

Annoksen (pata 200 g ja ohrasuurimot 195 g) hiilijalanjälki: 0,3 kg CO2-ekv.

Hiilidioksidiekvivalentti (CO2-ekv.): eri kasvihuonekaasujen yhteen laskettu ilmastoa lämmittävä vaikutus 100 vuoden aikana.

Valmistusohje

Paahda maapähkinöitä uunissa 160 °C 10-15 minuuttia.

Laita omenamehu, vesi, valkosipulimurska, inkivääritahna, soijakastike, Sambal Oelek -chilitahna, tomaattisose, kasvisliemijauhe, fariinisokeri ja mustapippurirouhe kattilaan ja kiehauta.

Siivilöi ja valuta pintopavut. Lisää sulaneet herneet, parsakaalit, paahdetut maapähkinät ja pintopavut kastikkeen joukkoon. Hauduta kastiketta 5-10 minuuttia. Lisää vesitilkkaan liuotettu maissitärkkelys ja kiehauta.

Tarjoa ohrasuurimoiden kanssa.

VINKKI! Pintopapujen sijaan reseptissä voi käyttää lähituotettuja säilykehärkäpapuja. 


Kerro asiakkaillesi tarjoavasi ilmastokestävää kasvisruokaa! Katso säännöt Ilmastokestävä kasvisruoka -reseptien muokkaamiseen sekä ruokien tarjoamiseen liittyvät viestintäohjeet.


Käytetäänkö ruokapalvelussanne kylmävalmistusmenetelmää? Papu-maapähkinäpadan kylmävalmistusreseptin löydät täältä.

edellinen
Papu-juuresmafé
seuraava
Perunasose
edellinen
Papu-juuresmafé
seuraava
Perunasose