Ainekset
-
380 g sipulikuutiopakaste
-
35 g valkosipulimurskasäilyke
-
9 g inkivääritahna
-
95 g rypsiöljy
-
25 g curry-mausteseos
-
560 g porkkanaviipalepakaste
-
315 g kesäkurpitsakuutiopakaste
-
910 g kukkakaalipakaste
-
315 g hernepakaste
-
1585 g tomaattimurska
-
794 g kookosmaito
-
1430 g kikhernesäilyke
-
64 g fariinisokeri
-
35 g jodioitu suola
Valmistusohje
Annoskoko: 300 g
Saanto 20 annoksen reseptissä: 6,000 kg
Vegaaninen
Allergeenit: herne
Merkinnät: L, M, G, V, Vs, A
Annoksen (curry 300 g ja ohra/kaura 195 g) hiilijalanjälki: 0,5 kg CO2-ekv.
Hiilidioksidiekvivalentti (CO2-ekv.): eri kasvihuonekaasujen yhteen laskettu ilmastoa lämmittävä vaikutus 100 vuoden aikana.
Valmistusohje
Kuumenna rypsiöljy padassa ja lisää sipuli, valkosipulimurska, inkivääritahna ja curryjauhe. Kuullota hetki.
Lisää porkkanaviipaleet ja kuumenna hetki.
Lisää loput kasvikset, tomaattimurska, kookosmaito ja kikherneet. Hauduta sekoitellen, kunnes kasvikset ovat kypsiä. Mausta fariinisokerilla ja suolalla. Viimeistele halutessasi tuoreella korianterilla. Tarjoa ohra- tai kaurasuurimoiden kanssa.
Vinkki! Jos ruokaa tehdään aikuisille, curryyn sopii hyvin myös chili.
Kerro asiakkaillesi tarjoavasi ilmastokestävää kasvisruokaa! Katso säännöt Ilmastokestävä kasvisruoka -reseptien muokkaamiseen sekä ruokien tarjoamiseen liittyvät viestintäohjeet.