Lämmittävä kikhernecurry

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Ainekset

Muokkaa annosmäärää:
380 g sipulikuutio pakaste
35 g valkosipulimurska säilyke
9 g inkivääritahna
95 g rypsiöljy
25 g curry-mausteseos
560 g porkkanaviipale pakaste
315 g kesäkurpitsakuutio pakaste
910 g kukkakaali pakaste
315 g herne pakaste
1585 g tomaattimurska
794 g kookosmaito
1430 g kikherne säilyke
64 g fariinisokeri
35 g jodioitu suola

Ravintoarvot

412 kJ / 99 kcal
Energia
4,77 g
Rasva
2,30 g
Tyydyttyneet rasvahapot
9,00 g
Hiilihydraatti
2,65 g
Ravintokuitu
3,25 g
Proteiini
0,62 g
Suola
Tulosta

Lämmittävä kikhernecurry

Ainekset

Valmistusohje

Jaa

Annoskoko: 300 g
Saanto 20 annoksen reseptissä: 6,000 kg

Vegaaninen

Allergeenit: herne
Merkinnät: L, M, G, V, Vs, A

Annoksen (curry 300 g ja ohra/kaura 195 g) hiilijalanjälki: 0,5 kg CO2-ekv.

Hiilidioksidiekvivalentti (CO2-ekv.): eri kasvihuonekaasujen yhteen laskettu ilmastoa lämmittävä vaikutus 100 vuoden aikana.

Valmistusohje

Kuumenna rypsiöljy padassa ja lisää sipuli, valkosipulimurska, inkivääritahna ja curryjauhe. Kuullota hetki.

Lisää porkkanaviipaleet ja kuumenna hetki.

Lisää loput kasvikset, tomaattimurska, kookosmaito ja kikherneet. Hauduta sekoitellen, kunnes kasvikset ovat kypsiä. Mausta fariinisokerilla ja suolalla. Viimeistele halutessasi tuoreella korianterilla. Tarjoa ohra- tai kaurasuurimoiden kanssa.

Vinkki! Jos ruokaa tehdään aikuisille, curryyn sopii hyvin myös chili.


Kerro asiakkaillesi tarjoavasi ilmastokestävää kasvisruokaa! Katso säännöt Ilmastokestävä kasvisruoka -reseptien muokkaamiseen sekä ruokien tarjoamiseen liittyvät viestintäohjeet.

edellinen
Lämmin couscoussalaatti
seuraava
Makaronilaatikko
edellinen
Lämmin couscoussalaatti
seuraava
Makaronilaatikko