Ainekset
-
250 g sokeroimaton soijajugurtti
-
150 g vegaaninen majoneesi
-
5 g valkosipulimurska
Valmistusohje
Annoskoko: 20 g
Saanto 20 annoksen reseptissä: 0,400 kg
Allergeenit: soija, sinappi
Merkinnät: L, M, G, V, So, Vs, A
Annoksen (aioli 20g) hiilijalanjälki: 0,05 kg CO2-ekv.
Hiilidioksidiekvivalentti (CO2-ekv.): eri kasvihuonekaasujen yhteen laskettu ilmastoa lämmittävä vaikutus 100 vuoden aikana.
Valmistusohje
Sekoita kastikkeen ainekset keskenään. Tarjoa tomaattisen linssikeiton tai seitan-kebabtortillojen kanssa.
Kerro asiakkaillesi tarjoavasi ilmastokestävää kasvisruokaa! Katso säännöt Ilmastokestävä kasvisruoka -reseptien muokkaamiseen sekä ruokien tarjoamiseen liittyvät viestintäohjeet.