Tomaattinen spagettivuoka

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Ainekset

Muokkaa annosmäärää:
855 g täysjyväspagetti
255 g soijarouhe kuiva
345 g sipulikuutio pakaste
155 g aurinkokuivattu tomaattikuutio öljyssä
2,6 l vesi
1570 g paseerattu tomaatti
7,25 dl kaurakerma 15% gluteeniton
23 g valkosipulimurska säilyke
40 g kasvisliemijauhe (gluteeniton ja selleritön)
23 g balsamiviinietikka
14 g tumma siirappi
1 g kuivattu oregano
1 g kuivattu basilika
1 g kuivattu rosmariini
3 g mustapippurirouhe

Ravintoarvot

Energia
Rasva
Tyydyttyneet rasvahapot
Hiilihydraatti
Ravintokuitu
Proteiini
Suola
Tulosta

Tomaattinen spagettivuoka

Ainekset

Valmistusohje

Jaa

Annoskoko: 300 g
Saanto 20 annoksen reseptissä: 6,000 kg

Vegaaninen

Allergeenit: gluteeni, soija, vehnä
Merkinnät: L, M, V, So, Vs, A

Annoksen (300 g) hiilijalanjälki: 0,2 kg CO2-ekv.

Hiilidioksidiekvivalentti (CO2-ekv.): eri kasvihuonekaasujen yhteen laskettu ilmastoa lämmittävä vaikutus 100 vuoden aikana.

Valmistusohje

Mittaa spagetti, soijarouhe, sipuli ja aurinkokuivattu tomaattikuutio GN-vuokaan.

Sekoita liemen ainekset keskenään ja kaada vuokaan.

Paista 160 asteessa n. 50 minuuttia.

HUOM! Resepti sopii sellaisenaan myös kylmävalmistusmenetelmällä valmistettavaksi. Muista kiinnittää huomiota valmistuksen aikana raaka-aineiden lämpötilaan. 


Kerro asiakkaillesi tarjoavasi ilmastokestävää kasvisruokaa! Katso säännöt Ilmastokestävä kasvisruoka -reseptien muokkaamiseen sekä ruokien tarjoamiseen liittyvät viestintäohjeet.

edellinen
Texmex-perunavuoka
seuraava
Täyteläinen Härkiskastike
edellinen
Texmex-perunavuoka
seuraava
Täyteläinen Härkiskastike