Texmex-perunavuoka

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Ainekset

Muokkaa annosmäärää:
655 g mustapapu säilyke
2855 g perunasuikale kypsä
715 g paprikasekoitus pakaste
643 g Härkis original -härkäpapumurska
345 g sipulikuutio pakaste
74 g tacomauste Santa Maria
9 g jodioitu suola
5,75 dl kaurakerma 15% gluteeniton
715 g tomaattimurska

Ravintoarvot

394 kJ / 94 kcal
Energia
2,60 g
Rasva
0,22 g
Tyydyttyneet rasvahapot
12,29 g
Hiilihydraatti
2,43 g
Ravintokuitu
3,83 g
Proteiini
0,57 g
Suola
Tulosta

Texmex-perunavuoka

Ainekset

Valmistusohje

Jaa

Annoskoko: 300 g
Saanto 20 annoksen reseptissä: 6,000 g

Vegaaninen

Allergeenit: herne
Merkinnät: L, M, G, V, Vs, A

Annoksen (300 g) hiilijalanjälki: 0,4 kg CO2-ekv.

Hiilidioksidiekvivalentti (CO2-ekv.): eri kasvihuonekaasujen yhteen laskettu ilmastoa lämmittävä vaikutus 100 vuoden aikana.

Valmistusohje

Valuta mustapavut.

Mittaa voideltuun vuokaan (GN 1/1-65) perunasuikaleet, paprikakuutiot, valutetut mustapavut, Härkis, sipuli ja mausteet. Sekoita.

Lisää kaurakerma sekä tomaattimurska ja sekoita tasaiseksi.

Kypsennä yhdistelmäpaistolla (20 % höyry) 160 °C noin 1 h.

HUOM! Resepti sopii sellaisenaan myös kylmävalmistusmenetelmällä valmistettavaksi. Muista kiinnittää huomiota valmistuksen aikana raaka-aineiden lämpötilaan. 


Kerro asiakkaillesi tarjoavasi ilmastokestävää kasvisruokaa! Katso säännöt Ilmastokestävä kasvisruoka -reseptien muokkaamiseen sekä ruokien tarjoamiseen liittyvät viestintäohjeet.

edellinen
Tarhurin juurespata
seuraava
Tomaattinen spagettivuoka
edellinen
Tarhurin juurespata
seuraava
Tomaattinen spagettivuoka