Ainekset
-
655 g mustapapusäilyke
-
2855 g perunasuikalekypsä
-
715 g paprikasekoituspakaste
-
643 g Härkis original -härkäpapumurska
-
345 g sipulikuutiopakaste
-
74 g tacomausteSanta Maria
-
9 g jodioitu suola
-
5,75 dl kaurakerma 15% gluteeniton
-
715 g tomaattimurska
Valmistusohje
Annoskoko: 300 g
Saanto 20 annoksen reseptissä: 6,000 g
Vegaaninen
Allergeenit: herne
Merkinnät: L, M, G, V, Vs, A
Annoksen (300 g) hiilijalanjälki: 0,4 kg CO2-ekv.
Hiilidioksidiekvivalentti (CO2-ekv.): eri kasvihuonekaasujen yhteen laskettu ilmastoa lämmittävä vaikutus 100 vuoden aikana.
Valmistusohje
Valuta mustapavut.
Mittaa voideltuun vuokaan (GN 1/1-65) perunasuikaleet, paprikakuutiot, valutetut mustapavut, Härkis, sipuli ja mausteet. Sekoita.
Lisää kaurakerma sekä tomaattimurska ja sekoita tasaiseksi.
Kypsennä yhdistelmäpaistolla (20 % höyry) 160 °C noin 1 h.
HUOM! Resepti sopii sellaisenaan myös kylmävalmistusmenetelmällä valmistettavaksi. Muista kiinnittää huomiota valmistuksen aikana raaka-aineiden lämpötilaan.
Kerro asiakkaillesi tarjoavasi ilmastokestävää kasvisruokaa! Katso säännöt Ilmastokestävä kasvisruoka -reseptien muokkaamiseen sekä ruokien tarjoamiseen liittyvät viestintäohjeet.