Ruokaisa linssipata

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Ainekset

Muokkaa annosmäärää:
840 g punainen linssi kuivattu
420 g sipulikuutio pakaste
63 g valkosipulimurska säilyke
29 g inkivääritahna
126 g rypsiöljy
21 g curry-mausteseos
12 g paprikajauhe
8 g juustokumina
8 g jauhettu korianteri
4 g chilijauhe
2 g jauhettu kaneli
1,7 l vesi
2105 g tomaattimurska
10 g kasvisliemijauhe (gluteeniton ja selleritön)
8,5 dl kaurakerma 15% gluteeniton
420 g pinaatinlehti pakaste
30 g jodioitu suola
34 g sokeri

Ravintoarvot

429 kJ / 103 kcal
Energia
4,52 g
Rasva
0,28 g
Tyydyttyneet rasvahapot
10,24 g
Hiilihydraatti
1,83 g
Ravintokuitu
4,03 g
Proteiini
0,65 g
Suola
Tulosta

Ruokaisa linssipata

Ainekset

Valmistusohje

Jaa

Annoskoko: 305 g
Saanto 20 annoksen reseptissä: 6,100 kg

Vegaaninen

Allergeenit: ei allergeeneja
Merkinnät: L, M, G, V, Vs

Annoksen (linssipata 305 g ja ohra/kaura 195 g) hiilijalanjälki: 0,5 kg CO2-ekv.

Hiilidioksidiekvivalentti (CO2-ekv.): eri kasvihuonekaasujen yhteen laskettu ilmastoa lämmittävä vaikutus 100 vuoden aikana.

Valmistusohje

Huuhtele linssit kylmällä vedellä ja jätä valumaan.

Kuumenna öljy padassa ja lisää sipuli, valkosipuli, inkivääri ja kuivamausteet. Kuullota hetki.

Lisää linssit, vesi, tomaattimurska ja kasvisliemijauhe. Hauduta, kunnes linssit ovat pehmenneet.

Lisää pinaatti ja kaurakerma.

Mausta lopuksi suolalla ja sokerilla. Tarjoa keitettyjen ohra- tai kaurasuurimoiden kanssa.


Kerro asiakkaillesi tarjoavasi ilmastokestävää kasvisruokaa! Katso säännöt Ilmastokestävä kasvisruoka -reseptien muokkaamiseen sekä ruokien tarjoamiseen liittyvät viestintäohjeet.

edellinen
Pasta limonello
seuraava
Seitankebabkiusaus
edellinen
Pasta limonello
seuraava
Seitankebabkiusaus