Ainekset
-
1273 g maustamaton tofukuutioJalotofu
-
59 g rypsiöljy
-
425 g sipulikuutiopakaste
-
4 g garam masala -mausteseos
-
4 g jauhettu korianteri
-
4 g juustokumina
-
51 g valkosipulimurskasäilyke
-
20 g inkivääritahna
-
70 g tomaattisose
-
1275 g pinaattipakaste
-
4,25 dl vesi
-
1,1 l kaurakerma 15% gluteeniton
-
25 g jodioitu suola
-
2 g cayennepippuri
Valmistusohje
Annoskoko: 220 g
Saanto 20 annoksen reseptissä: 4,400 kg
Vegaaninen
Allergeenit: soija
Merkinnät: L, M, G, V, So, Vs
Annoksen (palak tofu 220 g ja ohra/kaura 195 g) hiilijalanjälki: 0,4 kg CO2-ekv.
Hiilidioksidiekvivalentti (CO2-ekv.): eri kasvihuonekaasujen yhteen laskettu ilmastoa lämmittävä vaikutus 100 vuoden aikana.
Valmistusohje
Ota tofu paketista ja siirrä valumaan GN-reikäpakkiin.
Kuumenna rypsiöljy padan pohjalla ja lisää sipulikuutiot ja kuivamausteet. Kuullota hetki.
Lisää valkosipulimurska, inkivääritahna ja tomaattipyre. Sekoittele vielä hetki.
Lisää pinaatti, vesi ja kaurakerma. Kuumenna.
Lisää lopuksi valutetut tofukuutiot ja mausta suolalla ja cayennepippurilla. Kuumenna tarjoilulämpötilaan. Suurusta tarvittaessa. Tarjoa esimerkiksi keitetyn ohran tai kauran kanssa.
Kerro asiakkaillesi tarjoavasi ilmastokestävää kasvisruokaa! Katso säännöt Ilmastokestävä kasvisruoka -reseptien muokkaamiseen sekä ruokien tarjoamiseen liittyvät viestintäohjeet.