Palak tofu

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Ainekset

Muokkaa annosmäärää:
1273 g maustamaton tofukuutio Jalotofu
59 g rypsiöljy
425 g sipulikuutio pakaste
4 g garam masala -mausteseos
4 g jauhettu korianteri
4 g juustokumina
51 g valkosipulimurska säilyke
20 g inkivääritahna
70 g tomaattisose
1275 g pinaatti pakaste
4,25 dl vesi
1,1 l kaurakerma 15% gluteeniton
25 g jodioitu suola
2 g cayennepippuri

Ravintoarvot

368 kJ / 88 kcal
Energia
6,70 g
Rasva
0,53 g
Tyydyttyneet rasvahapot
2,99 g
Hiilihydraatti
1,02 g
Ravintokuitu
3,48 g
Proteiini
0,66 g
Suola
Tulosta

Palak tofu

Ainekset

Valmistusohje

Annoskoko: 220 g
Saanto 20 annoksen reseptissä: 4,400 kg

Vegaaninen

Allergeenit: soija
Merkinnät: L, M, G, V, So, Vs

Annoksen (palak tofu 220 g ja ohra/kaura 195 g) hiilijalanjälki: 0,4 kg CO2-ekv.

Hiilidioksidiekvivalentti (CO2-ekv.): eri kasvihuonekaasujen yhteen laskettu ilmastoa lämmittävä vaikutus 100 vuoden aikana.

Valmistusohje

Ota tofu paketista ja siirrä valumaan GN-reikäpakkiin.

Kuumenna rypsiöljy padan pohjalla ja lisää sipulikuutiot ja kuivamausteet. Kuullota hetki.

Lisää valkosipulimurska, inkivääritahna ja tomaattipyre. Sekoittele vielä hetki.

Lisää pinaatti, vesi ja kaurakerma. Kuumenna.

Lisää lopuksi valutetut tofukuutiot ja mausta suolalla ja cayennepippurilla. Kuumenna tarjoilulämpötilaan. Suurusta tarvittaessa. Tarjoa esimerkiksi keitetyn ohran tai kauran kanssa.


Kerro asiakkaillesi tarjoavasi ilmastokestävää kasvisruokaa! Katso säännöt Ilmastokestävä kasvisruoka -reseptien muokkaamiseen sekä ruokien tarjoamiseen liittyvät viestintäohjeet.

edellinen
Paahteinen porkkanalevite
seuraava
Pannukakku
edellinen
Paahteinen porkkanalevite
seuraava
Pannukakku