Ainekset
-
130 g Hernis safkasuikale
-
790 g täysjyvänuudeli
-
160 g sipulikuutiopakaste
-
660 g paprikasekoituspakaste
-
525 g kesäkurpitsakuutiopakaste
-
3,4 l vesi
-
700 g kookosmaito18 % rasvaa
-
118 g sweet chili -kastike
-
42 g valkosipulimurskasäilyke
-
23 g kasvisliemijauhe (gluteeniton ja selleritön)
-
8 g jodioitu suola
-
5 g paprikajauhe
-
11 g curry-mausteseos
-
3 g chilijauhe
-
8 g inkivääritahna
-
3 g mustapippurirouhe
Valmistusohje
Annoskoko: 300 g
Saanto 20 annoksen reseptissä: 6,000 kg
Vegaaninen
Allergeenit: gluteeni, vehnä, herne
Merkinnät: L, M, V, Vs, A
Annoksen (300 g) hiilijalanjälki: 0,2 kg CO2-ekv.
Hiilidioksidiekvivalentti (CO2-ekv.): eri kasvihuonekaasujen yhteen laskettu ilmastoa lämmittävä vaikutus 100 vuoden aikana.
Valmistusohje
Lado GN-vuokaan ensin Hernis, sitten kerros nuudeleita ja lopuksi kasvikset.
Sekoita liemen ainekset keskenään ja kaada vuokaan.
Paista 160 asteessa n. 40 minuuttia. Voit hieman sekoitella vuokaa paiston aikana, jos ainekset nousevat liikaa pintaan.
HUOM! Resepti sopii sellaisenaan myös kylmävalmistusmenetelmällä valmistettavaksi. Muista kiinnittää huomiota valmistuksen aikana raaka-aineiden lämpötilaan.
Kerro asiakkaillesi tarjoavasi ilmastokestävää kasvisruokaa! Katso säännöt Ilmastokestävä kasvisruoka -reseptien muokkaamiseen sekä ruokien tarjoamiseen liittyvät viestintäohjeet.