Kookoksinen nuudelivuoka

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Ainekset

Muokkaa annosmäärää:
130 g Hernis safkasuikale
790 g täysjyvänuudeli
160 g sipulikuutio pakaste
660 g paprikasekoitus pakaste
525 g kesäkurpitsakuutio pakaste
3,4 l vesi
700 g kookosmaito 18 % rasvaa
118 g sweet chili -kastike
42 g valkosipulimurska säilyke
23 g kasvisliemijauhe (gluteeniton ja selleritön)
8 g jodioitu suola
5 g paprikajauhe
11 g curry-mausteseos
3 g chilijauhe
8 g inkivääritahna
3 g mustapippurirouhe

Ravintoarvot

362 kJ / 87 kcal
Energia
2,80 g
Rasva
1,99 g
Tyydyttyneet rasvahapot
10,30 g
Hiilihydraatti
1,71 g
Ravintokuitu
3,94 g
Proteiini
0,60 g
Suola
Tulosta

Kookoksinen nuudelivuoka

Ainekset

Valmistusohje

Jaa

Annoskoko: 300 g
Saanto 20 annoksen reseptissä: 6,000 kg

Vegaaninen

Allergeenit: gluteeni, vehnä, herne
Merkinnät: L, M, V, Vs, A

Annoksen (300 g) hiilijalanjälki: 0,2 kg CO2-ekv.

Hiilidioksidiekvivalentti (CO2-ekv.): eri kasvihuonekaasujen yhteen laskettu ilmastoa lämmittävä vaikutus 100 vuoden aikana.

Valmistusohje

Lado GN-vuokaan ensin Hernis, sitten kerros nuudeleita ja lopuksi kasvikset.

Sekoita liemen ainekset keskenään ja kaada vuokaan.

Paista 160 asteessa n. 40 minuuttia. Voit hieman sekoitella vuokaa paiston aikana, jos ainekset nousevat liikaa pintaan.

HUOM! Resepti sopii sellaisenaan myös kylmävalmistusmenetelmällä valmistettavaksi. Muista kiinnittää huomiota valmistuksen aikana raaka-aineiden lämpötilaan. 


Kerro asiakkaillesi tarjoavasi ilmastokestävää kasvisruokaa! Katso säännöt Ilmastokestävä kasvisruoka -reseptien muokkaamiseen sekä ruokien tarjoamiseen liittyvät viestintäohjeet.

edellinen
Kikherne-porkkanapihvi
seuraava
Lämmin couscoussalaatti
edellinen
Kikherne-porkkanapihvi
seuraava
Lämmin couscoussalaatti