Gruusialainen kaalivuoka

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Ainekset

Muokkaa annosmäärää:
2220 g karkea valkokaaliraaste
265 g sipulikuutio pakaste
33 g valkosipulimurska säilyke
89 g rypsiöljy
0,65 l vesi
340 g härkäpapurouhe kuiva
13 g kasvisliemijauhe (gluteeniton ja selleritön)
2 g kuivattu timjami
2 g kuivattu meirami
7 g paprikajauhe
220 g maustekurkkukuutio
4,5 dl kaurakerma 15% gluteeniton
310 g tomaattisose
16 g jodioitu suola
2 g mustapippurirouhe

Ravintoarvot

360 kJ / 86 kcal
Energia
4,04 g
Rasva
0,29 g
Tyydyttyneet rasvahapot
7,39 g
Hiilihydraatti
2,66 g
Ravintokuitu
3,60 g
Proteiini
0,70 g
Suola
Tulosta

Gruusialainen kaalivuoka

Ainekset

Valmistusohje

Jaa

Annoskoko: 215 g
Saanto 20 annoksen reseptissä: 4,300 kg

Vegaaninen

Allergeenit: ei allergeeneja
Merkinnät: L, M, G, V, Vs

Annoksen (kaalivuoka 215 g ja ohra/kaura 195 g) hiilijalanjälki: 0,3 kg CO2-ekv.

Hiilidioksidiekvivalentti (CO2-ekv.): eri kasvihuonekaasujen yhteen laskettu ilmastoa lämmittävä vaikutus 100 vuoden aikana.

Valmistusohje

Kuumenna rypsiöljy padassa ja lisää kaali, sipulikuutiot ja valkosipuli. Sekoittele ja kuullota hetki.

Lisää vesi ja hauduta n. 15 minuuttia välillä sekoittaen.

Huuhtele härkäpapurouhe siivilässä ja lisää pataan. Lisää mukaan loput ainekset ja sekoittele hetki.

Jaa GN 1/1 -vuokiin niin, että jokaiseen tulee myös hieman nestettä. Paista 160 °C n. 50 – 60 minuuttia, kunnes pinta on saanut väriä ja härkäpapurouhe on pehmennyt. Tarjoa lisänä kaurafraichea ja keitettyjä perunoita tai ohra-/kaurahelmiä.


Kerro asiakkaillesi tarjoavasi ilmastokestävää kasvisruokaa! Katso säännöt Ilmastokestävä kasvisruoka -reseptien muokkaamiseen sekä ruokien tarjoamiseen liittyvät viestintäohjeet.

edellinen
Bataatti-linssikeitto
seuraava
Härkiskäristys
edellinen
Bataatti-linssikeitto
seuraava
Härkiskäristys