Ainekset
-
855 g täysjyväspagetti
-
255 g soijarouhekuiva
-
345 g sipulikuutiopakaste
-
155 g aurinkokuivattu tomaattikuutioöljyssä
-
2,6 l vesi
-
1570 g paseerattu tomaatti
-
7,25 dl kaurakerma 15% gluteeniton
-
23 g valkosipulimurskasäilyke
-
40 g kasvisliemijauhe (gluteeniton ja selleritön)
-
23 g balsamiviinietikka
-
14 g tumma siirappi
-
1 g kuivattu oregano
-
1 g kuivattu basilika
-
1 g kuivattu rosmariini
-
3 g mustapippurirouhe
Valmistusohje
Annoskoko: 300 g
Saanto 20 annoksen reseptissä: 6,000 kg
Vegaaninen
Allergeenit: gluteeni, soija, vehnä
Merkinnät: L, M, V, So, Vs, A
Annoksen (300 g) hiilijalanjälki: 0,2 kg CO2-ekv.
Hiilidioksidiekvivalentti (CO2-ekv.): eri kasvihuonekaasujen yhteen laskettu ilmastoa lämmittävä vaikutus 100 vuoden aikana.
Valmistusohje
Mittaa spagetti, soijarouhe, sipuli ja aurinkokuivattu tomaattikuutio GN-vuokaan.
Sekoita liemen ainekset keskenään ja kaada vuokaan.
Paista 160 asteessa n. 50 minuuttia.
HUOM! Resepti sopii sellaisenaan myös kylmävalmistusmenetelmällä valmistettavaksi. Muista kiinnittää huomiota valmistuksen aikana raaka-aineiden lämpötilaan.
Kerro asiakkaillesi tarjoavasi ilmastokestävää kasvisruokaa! Katso säännöt Ilmastokestävä kasvisruoka -reseptien muokkaamiseen sekä ruokien tarjoamiseen liittyvät viestintäohjeet.