Uuniperuna

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Ainekset

3765 g jauhoinen peruna kuorineen
38 g rypsiöljy

Ravintoarvot

329 kJ / 79 kcal
Energia
1,19 g
Rasva
0,08 g
Tyydyttyneet rasvahapot
14,18 g
Hiilihydraatti
0,91 g
Ravintokuitu
1,72 g
Proteiini
0,00 g
Suola
Tulosta

Uuniperuna

Ainekset

Valmistusohje

Jaa

Annoskoko: 175 g
Saanto 20 annoksen reseptissä: 3,500 kg

Vegaaninen

Allergeenit: ei allergeeneja
Merkinnät: L, M, G, V

Annoksen (Hernistäyte 200 g ja uuniperuna 175 g) hiilijalanjälki: 0,4 kg CO2-ekv.

Hiilidioksidiekvivalentti (CO2-ekv.): eri kasvihuonekaasujen yhteen laskettu ilmastoa lämmittävä vaikutus 100 vuoden aikana.

Valmistusohje

Pese ja kuivaa perunat huolellisesti. Hiero pintaan rypsiöljyä ja tee kuoreen muutama reikä haarukalla. Asettele perunat GN-vuokaan leivinpaperin päälle.

Kypsennä kiertoilmalla 200 asteessa 50-60 minuuttia. Tarkkaile, ettei perunan pinta tummu liikaa.

Tee perunoiden pintaan viilto ja paina sivuilta niin, että peruna aukeaa hieman. Tarjoile uuniperunat Hernistäytteen kanssa.

HUOM! Resepti sopii sellaisenaan myös kylmävalmistusmenetelmällä valmistettavaksi. Muista kiinnittää huomiota valmistuksen aikana raaka-aineiden lämpötilaan. 

edellinen
Unlimited®-jauhiskeitto
seuraava
Uuniperuna Hernis-täytteellä
edellinen
Unlimited®-jauhiskeitto
seuraava
Uuniperuna Hernis-täytteellä