Tarhurin juurespata

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Ainekset

Muokkaa annosmäärää:
840 g porkkanaviipale pakaste
280 g palsternakkasuikale pakaste
100 g rypsiöljy
3,9 l vesi
78 g soijakastike
2 g kuivattu meirami
2 g kuivattu basilika
168 g tomaattisose
365 g lehtikaalisuikale pakaste
1400 g Tarhurin papu -härkäpapupala vaalea tuore
3 dl vesi
45 g maissitärkkelys

Ravintoarvot

219 kJ / 52 kcal
Energia
1,85 g
Rasva
0,15 g
Tyydyttyneet rasvahapot
3,28 g
Hiilihydraatti
2,26 g
Ravintokuitu
3,71 g
Proteiini
0,34 g
Suola
Tulosta

Tarhurin juurespata

Ainekset

Valmistusohje

Jaa

Annoskoko: 345 g
Saanto 20 annoksen reseptissä: 6,900 kg

Vegaaninen

Allergeenit: soija
Merkinnät: L, M, G, V, FODMAP, So

HUOM! Tämä resepti soveltuu FODMAP-ruokavalioon keitetyn perunan kanssa tarjottuna, kunhan ainesosiin ei tehdä muutoksia.

Annoksen (juurespata 345 g ja peruna 240 g) hiilijalanjälki: 0,2 kg CO2-ekv.

Hiilidioksidiekvivalentti (CO2-ekv.): eri kasvihuonekaasujen yhteen laskettu ilmastoa lämmittävä vaikutus 100 vuoden aikana.

Valmistusohje

Mittaa pataan vesi ja lisää porkkanaviipaleet, palsternakkasuikaleet, rypsiöljy ja soijakastike. Kuumenna ja keitä hetki.

Kun juurekset ovat hieman pehmenneet, lisää lehtikaalisuikaleet, härkäpapupalat ja tomaattipyre. Mausta meiramilla, basilikalla ja suolalla. Kuumenna.

Sekoita vesi ja maissitärkkelys suurusteeksi ja sekoita ainesten joukkoon pataan ohuena nauhana. Kuumenna ja sekoittele, kunnes liemi on saostunut. Tarjoa esimerkiksi keitetyn perunan kanssa.


Kerro asiakkaillesi tarjoavasi ilmastokestävää kasvisruokaa! Katso säännöt Ilmastokestävä kasvisruoka -reseptien muokkaamiseen sekä ruokien tarjoamiseen liittyvät viestintäohjeet.

edellinen
Soijarouhe-perunakiusaus
seuraava
Texmex-perunavuoka
edellinen
Soijarouhe-perunakiusaus
seuraava
Texmex-perunavuoka