Seitankebabkiusaus

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Ainekset

Muokkaa annosmäärää:
3335 g perunaviipale kypsä
1000 g keltainen porkkanasuikale pakaste
335 g sipulikuutio pakaste
1000 g seitankebablastu
3 g kuivattu oregano
7 g juustokumina
7 g paprikajauhe
7 g valkosipulijauhe
21 g jodioitu suola
1,15 l kaurakerma 15% gluteeniton

Ravintoarvot

498 kJ / 119 kcal
Energia
5,06 g
Rasva
0,37 g
Tyydyttyneet rasvahapot
12,12 g
Hiilihydraatti
1,51 g
Ravintokuitu
5,43 g
Proteiini
0,60 g
Suola
Tulosta

Seitankebabkiusaus

Ainekset

Valmistusohje

Jaa

Annoskoko: 310 g
Saanto 20 annoksen reseptissä: 6,200 kg

Vegaaninen

Allergeenit: gluteeni, vehnä, sarviapila
Merkinnät: L, M, V, Vs, A

Annoksen (310 g) hiilijalanjälki: 0,3 kg CO2-ekv.

Hiilidioksidiekvivalentti (CO2-ekv.): eri kasvihuonekaasujen yhteen laskettu ilmastoa lämmittävä vaikutus 100 vuoden aikana.

Valmistusohje

Lado voideltuun GN-vuokaan perunaviipaleet, porkkanasuikaleet, sipuli ja seitankebabsuikaleet.

Sekoita mausteet kaurakermaan ja lisää liemi vuokaan. Sekoita varovasti, jotta liemi ja mausteet asettuvat tasaisesti vuokaan.

Höyrypaista (20 % höyry) 160 °C noin 1h, kunnes porkkanasuikaleetkin ovat pehmenneet ja kiusauksen pinta on saanut väriä.

HUOM! Resepti sopii sellaisenaan myös kylmävalmistusmenetelmällä valmistettavaksi. Muista kiinnittää huomiota valmistuksen aikana raaka-aineiden lämpötilaan. 


Kerro asiakkaillesi tarjoavasi ilmastokestävää kasvisruokaa! Katso säännöt Ilmastokestävä kasvisruoka -reseptien muokkaamiseen sekä ruokien tarjoamiseen liittyvät viestintäohjeet.

edellinen
Ruokaisa linssipata
seuraava
Seljanka savutofulla
edellinen
Ruokaisa linssipata
seuraava
Seljanka savutofulla