Pasta limonello

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Ainekset

Muokkaa annosmäärää:
945 g täysjyväpasta
1263 g tofu maustettu paahtopala Jalotofu
475 g sipulikuutio pakaste
5 dl kaurakerma 15% gluteeniton
625 g maustamaton kaurajugurtti 2.5%
2,35 l vesi
27 g valkosipulimurska säilyke
33 g inkivääritahna
32 g sokeri
100 g makeuttamaton sitruunamehu
2 g cayennepippuri
19 g kasvisliemijauhe (gluteeniton ja selleritön)
13 g jodioitu suola
10 g kurkuma
3 g paprikajauhe

Ravintoarvot

539 kJ / 129 kcal
Energia
4,17 g
Rasva
0,50 g
Tyydyttyneet rasvahapot
12,05 g
Hiilihydraatti
1,74 g
Ravintokuitu
6,32 g
Proteiini
0,64 g
Suola
Tulosta

Pasta limonello

Ainekset

Valmistusohje

Jaa

Annoskoko: 295 g
Saanto 20 annoksen reseptissä: 5,900 kg

Vegaaninen

Allergeenit: gluteeni, soija, vehnä, sinappi
Merkinnät: L, M, V, So, Vs, A

Annoksen (295 g) hiilijalanjälki: 0,2 kg CO2-ekv.

Hiilidioksidiekvivalentti (CO2-ekv.): eri kasvihuonekaasujen yhteen laskettu ilmastoa lämmittävä vaikutus 100 vuoden aikana.

Valmistusohje

Mittaa GN 1/1 -vuokaan pasta, tofu ja sipuli. Sekoita.

Sekoita liemen aineet keskenään ja kaada vuokaan.

Höyrypaista (20 % höyry) 160 °C noin 45 minuuttia. Anna vetäytyä hetki ennen tarjoilua.

HUOM! Resepti sopii sellaisenaan myös kylmävalmistusmenetelmällä valmistettavaksi. Muista kiinnittää huomiota valmistuksen aikana raaka-aineiden lämpötilaan. 


Kerro asiakkaillesi tarjoavasi ilmastokestävää kasvisruokaa! Katso säännöt Ilmastokestävä kasvisruoka -reseptien muokkaamiseen sekä ruokien tarjoamiseen liittyvät viestintäohjeet.

edellinen
Pannukakku
seuraava
Ruokaisa linssipata
edellinen
Pannukakku
seuraava
Ruokaisa linssipata