Ainekset
-
945 g täysjyväpasta
-
1263 g tofu maustettu paahtopalaJalotofu
-
475 g sipulikuutiopakaste
-
5 dl kaurakerma 15% gluteeniton
-
625 g maustamaton kaurajugurtti 2.5%
-
2,35 l vesi
-
27 g valkosipulimurskasäilyke
-
33 g inkivääritahna
-
32 g sokeri
-
100 g makeuttamaton sitruunamehu
-
2 g cayennepippuri
-
19 g kasvisliemijauhe (gluteeniton ja selleritön)
-
13 g jodioitu suola
-
10 g kurkuma
-
3 g paprikajauhe
Valmistusohje
Annoskoko: 295 g
Saanto 20 annoksen reseptissä: 5,900 kg
Vegaaninen
Allergeenit: gluteeni, soija, vehnä, sinappi
Merkinnät: L, M, V, So, Vs, A
Annoksen (295 g) hiilijalanjälki: 0,2 kg CO2-ekv.
Hiilidioksidiekvivalentti (CO2-ekv.): eri kasvihuonekaasujen yhteen laskettu ilmastoa lämmittävä vaikutus 100 vuoden aikana.
Valmistusohje
Mittaa GN 1/1 -vuokaan pasta, tofu ja sipuli. Sekoita.
Sekoita liemen aineet keskenään ja kaada vuokaan.
Höyrypaista (20 % höyry) 160 °C noin 45 minuuttia. Anna vetäytyä hetki ennen tarjoilua.
HUOM! Resepti sopii sellaisenaan myös kylmävalmistusmenetelmällä valmistettavaksi. Muista kiinnittää huomiota valmistuksen aikana raaka-aineiden lämpötilaan.
Kerro asiakkaillesi tarjoavasi ilmastokestävää kasvisruokaa! Katso säännöt Ilmastokestävä kasvisruoka -reseptien muokkaamiseen sekä ruokien tarjoamiseen liittyvät viestintäohjeet.