Pannukakku

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Ainekset

780 g puolikarkea vehnäjauho
145 g sokeri
13 g vaniljasokeri
7 g leivinjauhe
11 g jodioitu suola
1,9 l sokeroimaton soijajuoma
111 g juokseva maidoton margariini
38 g omenaviinietikka

Ravintoarvot

828 kJ / 198 kcal
Energia
5,33 g
Rasva
0,56 g
Tyydyttyneet rasvahapot
29,77 g
Hiilihydraatti
2,24 g
Ravintokuitu
6,23 g
Proteiini
0,55 g
Suola
Tulosta

Pannukakku

Ainekset

Valmistusohje

Jaa

Annoskoko: 125 g
Saanto 20 annoksen reseptissä: 2,500 kg

Vegaaninen

Allergeenit: gluteeni, soija, vehnä
Merkinnät: L, M, V, So, A

Annoksen (125 g) hiilijalanjälki: 0,1 kg CO2-ekv.

Hiilidioksidiekvivalentti (CO2-ekv.): eri kasvihuonekaasujen yhteen laskettu ilmastoa lämmittävä vaikutus 100 vuoden aikana.

Valmistusohje

Mittaa ja sekoita keskenään kuivat aineet.

Sekoita keskenään soijamaito, margariini ja omenaviinietikka.

Lisää märät aineet kuivien joukkoon pienissä erissä ja sekoita tasaiseksi. Anna taikinan tekeytyä hetki.

Voitele matala GN-vuoka huolellisesti vuokaspraylla (voit käyttää lisäksi myös leivinpaperia). Kaada taikina vuokaan, 2 litraa / GN 1/1 65 -vuoka. Voit halutessasi lisätä vielä muutaman margariininokareen taikinan pinnalle.

Paista 180 °C noin 35 minuuttia. Voit nostaa lämpötilaa paiston loppuvaiheessa, jotta pinta saa sopivasti väriä. Tarjoa tuoremarjahillon kera.


Kerro asiakkaillesi tarjoavasi ilmastokestävää kasvisruokaa! Katso säännöt Ilmastokestävä kasvisruoka -reseptien muokkaamiseen sekä ruokien tarjoamiseen liittyvät viestintäohjeet.

edellinen
Palak tofu
seuraava
Pasta limonello
edellinen
Palak tofu
seuraava
Pasta limonello