Ainekset
-
1245 g perunaviipalekypsä
-
760 g munakoisoviipalepakaste
-
800 g kesäkurpitsaviipalepakaste
-
335 g sipulikuutiopakaste
-
711 g Tarhurin papu -härkäpapurouhe tumma (tuore)
-
1780 g tomaattimurska
-
9 dl kaurakerma 15% gluteeniton
-
40 g maissitärkkelys
-
40 g punaviinietikka
-
27 g sokeri
-
18 g jodioitu suola
-
1 g jauhettu maustepippuri
-
1 g jauhettu maustepippuri
-
4 g jauhettu kaneli
-
2 g kuivattu oregano
Valmistusohje
Annoskoko: 305 grammaa
Saanto 20 annoksen reseptissä: 6,100 kg
Vegaaninen
Allergeenit: ei allergeeneja
Merkinnät: L, M, G, V
Annoksen (305 g) hiilijalanjälki: 0,3 kg CO2-ekv.
Hiilidioksidiekvivalentti (CO2-ekv.): eri kasvihuonekaasujen yhteen laskettu ilmastoa lämmittävä vaikutus 100 vuoden aikana.
Valmistusohje
Asettele voideltuun vuokaan (GN 1/1 65) kerroksittain peruna- munakoiso- ja kesäkurpitsaviipaleita, sipulia ja härkäpapurouhetta.
Sekoita liemen aineet keskenään ja lisää vuokaan. Kääntele hieman, jotta kastiketta tulee tasaisesti joka väliin.
Paista höyrypaistolla (20 % höyry) 160 °C 1 h. Jatka vielä paistoa ilman höyryä noin 20 minuuttia.
HUOM! Resepti sopii sellaisenaan myös kylmävalmistusmenetelmällä valmistettavaksi. Muista kiinnittää huomiota valmistuksen aikana raaka-aineiden lämpötilaan.
Kerro asiakkaillesi tarjoavasi ilmastokestävää kasvisruokaa! Katso säännöt Ilmastokestävä kasvisruoka -reseptien muokkaamiseen sekä ruokien tarjoamiseen liittyvät viestintäohjeet.