Mausteinen vebabkastike

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Ainekset

Muokkaa annosmäärää:
2,4 l vesi
190 g sipulikuutio pakaste
5 g jodioitu suola
33 g sokeri
29 g fajitamauste Santa Maria
15 g kasvisliemijauhe (gluteeniton ja selleritön)
224 g tomaattisose
1,65 dl vesi
55 g puolikarkea vehnäjauho
1429 g seitankebablastu

Ravintoarvot

417 kJ / 100 kcal
Energia
4,65 g
Rasva
0,42 g
Tyydyttyneet rasvahapot
5,79 g
Hiilihydraatti
0,74 g
Ravintokuitu
8,98 g
Proteiini
0,90 g
Suola
Tulosta

Mausteinen vebabkastike

Ainekset

Valmistusohje

Jaa

Annoskoko: 210 g
Saanto 20 annoksen reseptissä: 4,200 kg

Vegaaninen

Allergeenit: gluteeni, soija, vehnä, sarviapila
Merkinnät: L, M, V, So, Vs, A

Annoksen (kastike 210 g ja ohra/kaura 195 g) hiilijalanjälki: 0,4 kg CO2-ekv.

Hiilidioksidiekvivalentti (CO2-ekv.): eri kasvihuonekaasujen yhteen laskettu ilmastoa lämmittävä vaikutus 100 vuoden aikana.

Valmistusohje

Mittaa vesi, sipulikuutiot, mausteet ja tomaattipyre pataan ja kuumenna.

Saosta vehnäjauho-vesiseoksella ja keitä hetki. Tarkista maku.

Lisää seitankebab ja kuumenna. Lisää chiliä halutessasi. Tarjoa keitetyn ohran tai kauran kanssa.


Kerro asiakkaillesi tarjoavasi ilmastokestävää kasvisruokaa! Katso säännöt Ilmastokestävä kasvisruoka -reseptien muokkaamiseen sekä ruokien tarjoamiseen liittyvät viestintäohjeet.

edellinen
Makaronilaatikko
seuraava
Moussaka
edellinen
Makaronilaatikko
seuraava
Moussaka