Ainekset
-
2,4 l vesi
-
190 g sipulikuutiopakaste
-
5 g jodioitu suola
-
33 g sokeri
-
29 g fajitamausteSanta Maria
-
15 g kasvisliemijauhe (gluteeniton ja selleritön)
-
224 g tomaattisose
-
1,65 dl vesi
-
55 g puolikarkea vehnäjauho
-
1429 g seitankebablastu
Valmistusohje
Annoskoko: 210 g
Saanto 20 annoksen reseptissä: 4,200 kg
Vegaaninen
Allergeenit: gluteeni, soija, vehnä, sarviapila
Merkinnät: L, M, V, So, Vs, A
Annoksen (kastike 210 g ja ohra/kaura 195 g) hiilijalanjälki: 0,4 kg CO2-ekv.
Hiilidioksidiekvivalentti (CO2-ekv.): eri kasvihuonekaasujen yhteen laskettu ilmastoa lämmittävä vaikutus 100 vuoden aikana.
Valmistusohje
Mittaa vesi, sipulikuutiot, mausteet ja tomaattipyre pataan ja kuumenna.
Saosta vehnäjauho-vesiseoksella ja keitä hetki. Tarkista maku.
Lisää seitankebab ja kuumenna. Lisää chiliä halutessasi. Tarjoa keitetyn ohran tai kauran kanssa.
Kerro asiakkaillesi tarjoavasi ilmastokestävää kasvisruokaa! Katso säännöt Ilmastokestävä kasvisruoka -reseptien muokkaamiseen sekä ruokien tarjoamiseen liittyvät viestintäohjeet.