Ainekset
-
760 g täysjyväcouscous
-
38 g kasvisliemijauhe (gluteeniton ja selleritön)
-
4 g mustapippurirouhe
-
8 g savupaprikajauhe
-
8 g ras el hanout -mausteseos
-
125 g tomaattisose
-
120 g makeuttamaton sitruunamehu
-
65 g omenaviinietikka
-
75 g rypsiöljy
-
960 g kikhernesäilyke, valutettu
-
840 g kesäkurpitsakuutiopakaste
-
1010 g parsakaalipakaste
-
700 g paprikasekoituspakaste
-
170 g sipulikuutiopakaste
-
195 g lehtikaalisuikalepakaste
-
1,05 l vesi
-
85 g rusina
Valmistusohje
Annoskoko: 295 grammaa
Saanto 20 annoksen reseptissä: 5,900 kg
Vegaaninen
Allergeenit: gluteeni, vehnä
Merkinnät: L, M, V, A
Annoksen (295 g) hiilijalanjälki: 0,3 CO2-ekv.
Hiilidioksidiekvivalentti (CO2-ekv.): eri kasvihuonekaasujen yhteen laskettu ilmastoa lämmittävä vaikutus 100 vuoden aikana.
Valmistusohje
Mittaa GN 1/1 -vuokaan couscous-suurimot, kasvisliemijauhe, kuivamausteet, tomaattipyre, sitruunamehu, omenaviinietikka ja rypsiöljy. Sekoita.
Lado kasvikset ja kikherneet vuokaan maustettujen couscous-suurimoiden päälle.
Lisää lopuksi vesi vuokaan ja kypsennä vuokaa uunissa höyryllä n. 10 minuuttia, kunnes suurimot ovat kypsyneet ja kasvikset pehmenneet. Lisää lopuksi rusinat joukkoon.
VINKKI! Salaatin joukkoon voi lisätä myös esimerkiksi auringonkukansiemeniä.
HUOM! Resepti sopii sellaisenaan myös kylmävalmistusmenetelmällä valmistettavaksi. Muista kiinnittää huomiota valmistuksen aikana raaka-aineiden lämpötilaan.
Kerro asiakkaillesi tarjoavasi ilmastokestävää kasvisruokaa! Katso säännöt Ilmastokestävä kasvisruoka -reseptien muokkaamiseen sekä ruokien tarjoamiseen liittyvät viestintäohjeet.