Lämmin couscoussalaatti

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Ainekset

Muokkaa annosmäärää:
760 g täysjyväcouscous
38 g kasvisliemijauhe (gluteeniton ja selleritön)
4 g mustapippurirouhe
8 g savupaprikajauhe
8 g ras el hanout -mausteseos
125 g tomaattisose
120 g makeuttamaton sitruunamehu
65 g omenaviinietikka
75 g rypsiöljy
960 g kikherne säilyke, valutettu
840 g kesäkurpitsakuutio pakaste
1010 g parsakaali pakaste
700 g paprikasekoitus pakaste
170 g sipulikuutio pakaste
195 g lehtikaalisuikale pakaste
1,05 l vesi
85 g rusina

Ravintoarvot

427 kJ / 102 kcal
Energia
2,35 g
Rasva
0,23 g
Tyydyttyneet rasvahapot
14,73 g
Hiilihydraatti
2,56 g
Ravintokuitu
4,58 g
Proteiini
0,33 g
Suola
Tulosta

Lämmin couscoussalaatti

Ainekset

Valmistusohje

Annoskoko: 295 grammaa
Saanto 20 annoksen reseptissä: 5,900 kg

Vegaaninen

Allergeenit: gluteeni, vehnä
Merkinnät: L, M, V, A

Annoksen (295 g) hiilijalanjälki: 0,3 CO2-ekv.

Hiilidioksidiekvivalentti (CO2-ekv.): eri kasvihuonekaasujen yhteen laskettu ilmastoa lämmittävä vaikutus 100 vuoden aikana.

Valmistusohje

Mittaa GN 1/1 -vuokaan couscous-suurimot, kasvisliemijauhe, kuivamausteet, tomaattipyre, sitruunamehu, omenaviinietikka ja rypsiöljy. Sekoita.

Lado kasvikset ja kikherneet vuokaan maustettujen couscous-suurimoiden päälle.

Lisää lopuksi vesi vuokaan ja kypsennä vuokaa uunissa höyryllä n. 10 minuuttia, kunnes suurimot ovat kypsyneet ja kasvikset pehmenneet. Lisää lopuksi rusinat joukkoon.

VINKKI! Salaatin joukkoon voi lisätä myös esimerkiksi auringonkukansiemeniä.

HUOM! Resepti sopii sellaisenaan myös kylmävalmistusmenetelmällä valmistettavaksi. Muista kiinnittää huomiota valmistuksen aikana raaka-aineiden lämpötilaan.   


Kerro asiakkaillesi tarjoavasi ilmastokestävää kasvisruokaa! Katso säännöt Ilmastokestävä kasvisruoka -reseptien muokkaamiseen sekä ruokien tarjoamiseen liittyvät viestintäohjeet.

edellinen
Kookoksinen nuudelivuoka
seuraava
Lämmittävä kikhernecurry
edellinen
Kookoksinen nuudelivuoka
seuraava
Lämmittävä kikhernecurry