Kermainen juurescurry

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Ainekset

Muokkaa annosmäärää:
93 g rypsiöljy
370 g sipulikuutio pakaste
1850 g lanttukuutio pakaste
19 g valkosipulimurska säilyke
9 g inkivääritahna
190 g tomaattisose
22 g curry-mausteseos
11 g juustokumina
9 g garam masala -mausteseos
1,85 l vesi
44 g kasvisliemijauhe (gluteeniton ja selleritön)
1395 g kikherne säilyke
9,5 dl kaurakerma 15% gluteeniton
11 g jodioitu suola

Ravintoarvot

353 kJ / 84 kcal
Energia
4,57 g
Rasva
0,37 g
Tyydyttyneet rasvahapot
7,04 g
Hiilihydraatti
1,98 g
Ravintokuitu
2,75 g
Proteiini
0,58 g
Suola
Tulosta

Kermainen juurescurry

Ainekset

Valmistusohje

Jaa

Annoskoko: 315 g
Saanto 20 annoksen reseptissä: 6,300 kg

Vegaaninen

Allergeenit: ei allergeeneja
Merkinnät: L, M, G, V, Vs

Annoksen (curry 315 g ja ohra/kaura 195 g) hiilijalanjälki: 0,5 g kg CO2-ekv.

Hiilidioksidiekvivalentti (CO2-ekv.): eri kasvihuonekaasujen yhteen laskettu ilmastoa lämmittävä vaikutus 100 vuoden aikana.

Valmistusohje

Kuumenna rypsiöljy padassa. Lisää sipuli, lanttukuutiot ja mausteet. Kuullota hetki. Lisää vesi ja kasvisliemijauhe. Hauduta, kunnes lanttukuutiot ovat pehmenneet. Lisää veden määrää tarvittaessa.

Lisää kikherneet ja kaurakerma. Sekoita ja kuumenna. Mausta lopuksi suolalla. Tarjoa keitetyn ohran tai kauran kanssa.


Kerro asiakkaillesi tarjoavasi ilmastokestävää kasvisruokaa! Katso säännöt Ilmastokestävä kasvisruoka -reseptien muokkaamiseen sekä ruokien tarjoamiseen liittyvät viestintäohjeet.

edellinen
Kermainen Hernis-currykeitto
seuraava
Kikherne-porkkanapihvi
edellinen
Kermainen Hernis-currykeitto
seuraava
Kikherne-porkkanapihvi