Ainekset
-
93 g rypsiöljy
-
370 g sipulikuutiopakaste
-
1850 g lanttukuutiopakaste
-
19 g valkosipulimurskasäilyke
-
9 g inkivääritahna
-
190 g tomaattisose
-
22 g curry-mausteseos
-
11 g juustokumina
-
9 g garam masala -mausteseos
-
1,85 l vesi
-
44 g kasvisliemijauhe (gluteeniton ja selleritön)
-
1395 g kikhernesäilyke
-
9,5 dl kaurakerma 15% gluteeniton
-
11 g jodioitu suola
Valmistusohje
Annoskoko: 315 g
Saanto 20 annoksen reseptissä: 6,300 kg
Vegaaninen
Allergeenit: ei allergeeneja
Merkinnät: L, M, G, V, Vs
Annoksen (curry 315 g ja ohra/kaura 195 g) hiilijalanjälki: 0,5 g kg CO2-ekv.
Hiilidioksidiekvivalentti (CO2-ekv.): eri kasvihuonekaasujen yhteen laskettu ilmastoa lämmittävä vaikutus 100 vuoden aikana.
Valmistusohje
Kuumenna rypsiöljy padassa. Lisää sipuli, lanttukuutiot ja mausteet. Kuullota hetki. Lisää vesi ja kasvisliemijauhe. Hauduta, kunnes lanttukuutiot ovat pehmenneet. Lisää veden määrää tarvittaessa.
Lisää kikherneet ja kaurakerma. Sekoita ja kuumenna. Mausta lopuksi suolalla. Tarjoa keitetyn ohran tai kauran kanssa.
Kerro asiakkaillesi tarjoavasi ilmastokestävää kasvisruokaa! Katso säännöt Ilmastokestävä kasvisruoka -reseptien muokkaamiseen sekä ruokien tarjoamiseen liittyvät viestintäohjeet.