Ainekset
-
475 g sipulikuutiopakaste
-
43 g rypsiöljy
-
3 g paprikajauhe
-
1 g cayennepippuri
-
630 g paseerattu tomaatti
-
53 g tomaattisose
-
32 g valkosipulimurskasäilyke
-
123 g soijakastike
-
32 g kasvisliemijauhe (gluteeniton ja selleritön)
-
37 g fariinisokeri
-
8,35 dl vesi
-
55 g maissitärkkelys
-
1,65 dl vesi
-
7,5 dl kaurakerma 15% gluteeniton
-
1198 g tofu maustamaton paahtopalaJalotofu
Valmistusohje
Annoskoko: 205 g
Saanto 20 annoksen reseptissä: 4,100 kg
Vegaaninen
Allergeenit: soija
Merkinnät: L, M, G, V, Vs, So
Annoksen (Itkutofu 205 g ja ohra/kaura 195 g) hiilijalanjälki: 0,4 kg CO2-ekv.
Hiilidioksidiekvivalentti (CO2-ekv.): eri kasvihuonekaasujen yhteen laskettu ilmastoa lämmittävä vaikutus 100 vuoden aikana.
Valmistusohje
Kuumenna öljy padassa ja kuullota sipuli ja kuivamausteet.
Lisää vesi, paseerattu tomaatti, tomaattipyre, valkosipulimurska, soijakastike, kasvisliemijauhe ja fariinisokeri. Kuumenna.
Liuota maissitärkkelys kylmään veteen ja sekoita joukkoon. Anna kiehua hetki.
Lisää lopuksi kaurakerma ja tofu. Kuumenna ja tarkista maku. Tarjoa kaura- tai ohrasuurimoiden kanssa.
Kerro asiakkaillesi tarjoavasi ilmastokestävää kasvisruokaa! Katso säännöt Ilmastokestävä kasvisruoka -reseptien muokkaamiseen sekä ruokien tarjoamiseen liittyvät viestintäohjeet.