Igorin Fava

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Ainekset

Muokkaa annosmäärää:
500 g sipulikuutio pakaste
100 g rypsiöljy
435 g paprikakuutio pakaste
23 g valkosipulimurska säilyke
115 g tomaattisose
27 g kasvisliemijauhe (gluteeniton ja selleritön)
12 g paprikajauhe
10 g jodioitu suola
3 g mustapippurirouhe
7 g sokeri
1,1 l vesi
333 g kaurafraiche 10% gluteeniton
5 dl kaurakerma 15% gluteeniton
55 g maissitärkkelys
1 dl vesi
1265 g MUU Fava Nakupala -härkäpapupala

Ravintoarvot

450 kJ / 107 kcal
Energia
5,66 g
Rasva
0,73 g
Tyydyttyneet rasvahapot
5,90 g
Hiilihydraatti
3,17 g
Ravintokuitu
5,57 g
Proteiini
0,81 g
Suola
Tulosta

Igorin Fava

Ainekset

Valmistusohje

Jaa

Annoskoko: 210 g
Saanto 20 annoksen reseptissä: 4,200 kg

Vegaaninen

Allergeenit: ei allergeeneja
Merkinnät: L, M, G, V, Vs

Annoksen (Igorin Fava 210 g ja ohra/kaura 195 g) hiilijalanjälki: 0,4 kg CO2-ekv.

Hiilidioksidiekvivalentti (CO2-ekv.): eri kasvihuonekaasujen yhteen laskettu ilmastoa lämmittävä vaikutus 100 vuoden aikana.

Valmistusohje

Mittaa rypsiöljy pataan ja lisää sipuli- ja paprikakuutiot. Kuullota.

Lisää valkosipulimurska, tomaattipyre, kasvisliemijauhe, mustapippurirouhe, paprikajauhe, sokeri, suola ja vesi. Keitä hetki.

Lisää joukkoon kaurakerma ja kaurafraiche.

Sekoita maissitärkkelys tilkkaan kylmää vettä ja lisää kastikkeen joukkoon ohuena nauhana.

Voitele GN-vuoka vuokaspraylla ja asettele härkäpapupalat tasaisesti vuokaan. Kaada valmistamasi kastike palojen päälle ja paista yhdistelmäuunissa 160 °C noin 30 minuuttia. Lisää pinnalle persiljaa tai ruohosipulia. Tarjoile keitetyn ohran, kauran tai perunan kanssa.


Kerro asiakkaillesi tarjoavasi ilmastokestävää kasvisruokaa! Katso säännöt Ilmastokestävä kasvisruoka -reseptien muokkaamiseen sekä ruokien tarjoamiseen liittyvät viestintäohjeet.

edellinen
Härkiskäristys
seuraava
Itkutofu
edellinen
Härkiskäristys
seuraava
Itkutofu