Härkiskäristys

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Ainekset

Muokkaa annosmäärää:
545 g sipulikuutio pakaste
1180 g valkokaalisuikale
1053 g Härkis suikale maustamaton
147 g rypsiöljy
60 g tumma siirappi
25 g kasvisliemijauhe (gluteeniton ja selleritön)
2 g kuivattu timjami
4 g mustapippurirouhe
13 g jodioitu suola
1,265 l vesi

Ravintoarvot

484 kJ / 116 kcal
Energia
7,41 g
Rasva
0,63 g
Tyydyttyneet rasvahapot
4,21 g
Hiilihydraatti
1,15 g
Ravintokuitu
7,55 g
Proteiini
0,88 g
Suola
Tulosta

Härkiskäristys

Ainekset

Valmistusohje

Jaa

Annoskoko: 200 g
Saanto 20 annoksen reseptissä: 4,000 kg

Vegaaninen

Allergeenit: herne
Merkinnät: L, M, G, V, A

Annoksen (Härkiskäristys 200 g ja perunasose 250 g) hiilijalanjälki: 0,4 kg CO2-ekv.

Hiilidioksidiekvivalentti (CO2-ekv.): eri kasvihuonekaasujen yhteen laskettu ilmastoa lämmittävä vaikutus 100 vuoden aikana.

Valmistusohje

Mittaa sipuli, kaali, härkäpapusuikaleet, rypsiöljy, siirappi ja mausteet GN-vuokaan. Sekoita.

Lisää vesi ja kypsennä 160 asteessa 30 – 40 minuuttia, kunnes kaali on pehmennyt ja ainekset ovat saaneet hieman väriä. Sekoittele paiston puolivälissä ja lisää nestettä tarvittaessa. Tarjoa perunasoseen kanssa.

HUOM! Resepti sopii sellaisenaan myös kylmävalmistusmenetelmällä valmistettavaksi. Muista kiinnittää huomiota valmistuksen aikana raaka-aineiden lämpötilaan. 


Kerro asiakkaillesi tarjoavasi ilmastokestävää kasvisruokaa! Katso säännöt Ilmastokestävä kasvisruoka -reseptien muokkaamiseen sekä ruokien tarjoamiseen liittyvät viestintäohjeet.

edellinen
Gruusialainen kaalivuoka
seuraava
Igorin Fava
edellinen
Gruusialainen kaalivuoka
seuraava
Igorin Fava