Moussaka

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Ainekset

Muokkaa annosmäärää:
1245 g perunaviipale kypsä
760 g munakoisoviipale pakaste
800 g kesäkurpitsaviipale pakaste
335 g sipulikuutio pakaste
711 g Tarhurin papu -härkäpapurouhe tumma (tuore)
1780 g tomaattimurska
9 dl kaurakerma 15% gluteeniton
40 g maissitärkkelys
40 g punaviinietikka
27 g sokeri
18 g jodioitu suola
1 g jauhettu maustepippuri
1 g jauhettu maustepippuri
4 g jauhettu kaneli
2 g kuivattu oregano

Ravintoarvot

312 kJ / 75 kcal
Energia
2,53 g
Rasva
0,19 g
Tyydyttyneet rasvahapot
9,36 g
Hiilihydraatti
1,42 g
Ravintokuitu
2,69 g
Proteiini
0,44 g
Suola
Tulosta

Moussaka

Ainekset

Valmistusohje

Annoskoko: 305 grammaa
Saanto 20 annoksen reseptissä: 6,100 kg

Vegaaninen

Allergeenit: ei allergeeneja
Merkinnät: L, M, G, V

Annoksen (305 g) hiilijalanjälki: 0,3 kg CO2-ekv.

Hiilidioksidiekvivalentti (CO2-ekv.): eri kasvihuonekaasujen yhteen laskettu ilmastoa lämmittävä vaikutus 100 vuoden aikana.

Valmistusohje

Asettele voideltuun vuokaan (GN 1/1 65) kerroksittain peruna- munakoiso- ja kesäkurpitsaviipaleita, sipulia ja härkäpapurouhetta.

Sekoita liemen aineet keskenään ja lisää vuokaan. Kääntele hieman, jotta kastiketta tulee tasaisesti joka väliin.

Paista höyrypaistolla (20 % höyry) 160 °C 1 h. Jatka vielä paistoa ilman höyryä noin 20 minuuttia.

HUOM! Resepti sopii sellaisenaan myös kylmävalmistusmenetelmällä valmistettavaksi. Muista kiinnittää huomiota valmistuksen aikana raaka-aineiden lämpötilaan. 


Kerro asiakkaillesi tarjoavasi ilmastokestävää kasvisruokaa! Katso säännöt Ilmastokestävä kasvisruoka -reseptien muokkaamiseen sekä ruokien tarjoamiseen liittyvät viestintäohjeet.

edellinen
Mausteinen vebabkastike
seuraava
Mummon ruskea kastike
edellinen
Mausteinen vebabkastike
seuraava
Mummon ruskea kastike