Paahteinen porkkanalevite

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Ainekset

430 g porkkana
15 g rypsiöljy
3 g savupaprikajauhe
355 g valkopapu säilyke
25 g makeuttamaton sitruunamehu
23 g rypsiöljy
5 g valkosipulimurska säilyke
3 g jodioitu suola
0,5 dl vesi

Ravintoarvot

529 kJ / 126 kcal
Energia
6,04 g
Rasva
0,37 g
Tyydyttyneet rasvahapot
10,66 g
Hiilihydraatti
5,24 g
Ravintokuitu
4,67 g
Proteiini
0,47 g
Suola
Tulosta

Paahteinen porkkanalevite

Ainekset

Valmistusohje

Jaa

Annoskoko: 35 g
Saanto 20 annoksen reseptissä: 0,700 kg

Vegaaninen

Allergeenit: ei allergeeneja
Merkinnät: L, M, G, V, Vs

Annoksen (35 g) hiilijalanjälki: 0,0 kg CO2-ekv.

Hiilidioksidiekvivalentti (CO2-ekv.): eri kasvihuonekaasujen yhteen laskettu ilmastoa lämmittävä vaikutus 100 vuoden aikana.

Valmistusohje

Lohko porkkanat reiluiksi paloiksi. Pyörittele rypsiöljyssä ja savupaprikamausteessa.

Aseta leivinpaperi GN 1/1 -vuokaan ja levitä porkkanat paperin päälle.

Paahda 175 °C noin 20-30 minuuttia.

Huuhtele valkoiset pavut.

Aseta paahdetut porkkanat, valkoiset pavut, sitruunamehu, rypsiöljy, valkosipuli, suola ja vesi monitoimikoneeseen ja aja tasaiseksi. Ohenna tarvittaessa lisäämällä hiukan lisää vettä.


Kerro asiakkaillesi tarjoavasi ilmastokestävää kasvisruokaa! Katso säännöt Ilmastokestävä kasvisruoka -reseptien muokkaamiseen sekä ruokien tarjoamiseen liittyvät viestintäohjeet.

edellinen
Omenainen Herniskastike
seuraava
Palak tofu
edellinen
Omenainen Herniskastike
seuraava
Palak tofu