Ainekset
-
240 g soijarouhekuiva
-
1405 g täysjyvämakaroni
-
350 g sipulikuutio
-
3,5 l vesi
-
1,05 l kaurakerma 15% gluteeniton
-
47 g soijakastike
-
33 g kasvisliemijauhe (gluteeniton ja selleritön)
-
12 g suolaton jauhelihamauste
-
8 g jodioitu suola
Valmistusohje
Annoskoko: 305 g
Saanto 20 annoksen reseptissä: 6,100 kg
Vegaaninen
Allergeenit: gluteeni, vehnä, soija
Merkinnät: L, M, V, So, Vs, A
Annoksen (305 g) hiilijalanjälki: 0,2 kg CO2-ekv.
Hiilidioksidiekvivalentti (CO2-ekv.): eri kasvihuonekaasujen yhteen laskettu ilmastoa lämmittävä vaikutus 100 vuoden aikana.
Valmistusohje
Punnitse GN-vuokaan makaronit, soijarouhe ja sipuli.
Sekoita liemen ainekset vesi, kaurakerma, soijakastike ja mausteet keskenään ja kaada vuokaan.
Höyrypaista (20% höyry) 160 asteessa n. 40 minuuttia. Jos haluat hieman enemmän paistopintaa, voit siirtyä pelkkään paistoon kypsennyksen puolivälissä.
HUOM! Resepti sopii sellaisenaan myös kylmävalmistusmenetelmällä valmistettavaksi. Muista kiinnittää huomiota valmistuksen aikana raaka-aineiden lämpötilaan.
Kerro asiakkaillesi tarjoavasi ilmastokestävää kasvisruokaa! Katso säännöt Ilmastokestävä kasvisruoka -reseptien muokkaamiseen sekä ruokien tarjoamiseen liittyvät viestintäohjeet.