Makaronilaatikko

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Ainekset

Muokkaa annosmäärää:
240 g soijarouhe kuiva
1405 g täysjyvämakaroni
350 g sipulikuutio
3,5 l vesi
1,05 l kaurakerma 15% gluteeniton
47 g soijakastike
33 g kasvisliemijauhe (gluteeniton ja selleritön)
12 g suolaton jauhelihamauste
8 g jodioitu suola

Ravintoarvot

479 kJ / 115 kcal
Energia
3,30 g
Rasva
0,28 g
Tyydyttyneet rasvahapot
14,87 g
Hiilihydraatti
2,88 g
Ravintokuitu
4,94 g
Proteiini
0,55 g
Suola
Tulosta

Makaronilaatikko

Ainekset

Valmistusohje

Jaa

Annoskoko: 305 g
Saanto 20 annoksen reseptissä: 6,100 kg

Vegaaninen

Allergeenit: gluteeni, vehnä, soija
Merkinnät: L, M, V, So, Vs, A

Annoksen (305 g) hiilijalanjälki: 0,2 kg CO2-ekv.

Hiilidioksidiekvivalentti (CO2-ekv.): eri kasvihuonekaasujen yhteen laskettu ilmastoa lämmittävä vaikutus 100 vuoden aikana.

Valmistusohje

Punnitse GN-vuokaan makaronit, soijarouhe ja sipuli.

Sekoita liemen ainekset vesi, kaurakerma, soijakastike ja mausteet keskenään ja kaada vuokaan.

Höyrypaista (20% höyry) 160 asteessa n. 40 minuuttia. Jos haluat hieman enemmän paistopintaa, voit siirtyä pelkkään paistoon kypsennyksen puolivälissä.

HUOM! Resepti sopii sellaisenaan myös kylmävalmistusmenetelmällä valmistettavaksi. Muista kiinnittää huomiota valmistuksen aikana raaka-aineiden lämpötilaan. 


Kerro asiakkaillesi tarjoavasi ilmastokestävää kasvisruokaa! Katso säännöt Ilmastokestävä kasvisruoka -reseptien muokkaamiseen sekä ruokien tarjoamiseen liittyvät viestintäohjeet.

edellinen
Lämmittävä kikhernecurry
seuraava
Mausteinen vebabkastike
edellinen
Lämmittävä kikhernecurry
seuraava
Mausteinen vebabkastike