Ainekset
-
3,6 l vesi
-
60 g rypsiöljy
-
2000 g perunakuutioraaka
-
2000 g juureskuutiosekoituspakaste
-
100 g sipulikuutiopakaste
-
40 g kasvisliemijauhe (gluteeniton ja selleritön)
-
7 g suolaton jauhelihamauste
-
1000 g Unlimited®-jauhismuru
-
12 g jodioitu suola
-
12 g persilja
Valmistusohje
Annoskoko: 405 g
Saanto 20 annoksen reseptissä: 8,100 kg
Vegaaninen
Allergeenit: sinappi, herne, selleri
Merkinnät: L, M, G, V, Vs, A
Annoksen (405 g) hiilijalanjälki: 0,3 kg CO2-ekv.
Hiilidioksidiekvivalentti (CO2-ekv.): eri kasvihuonekaasujen yhteen laskettu ilmastoa lämmittävä vaikutus 100 vuoden aikana.
Valmistusohje
Mittaa vesi pataan ja lisää sipuli sekä peruna- ja juureskuutiot. Lisää myös kasvisliemijauhe, jauhelihamauste ja rypsiöljy. Keitä, kunnes perunat ja juurekset ovat pehmenneet.
Lisää hieman sulanut jauhismuru sekä suola ja kuumenna. Tarkista maku ja lisää suolaa tarvittaessa.
Koristele persiljalla.
Kerro asiakkaillesi tarjoavasi ilmastokestävää kasvisruokaa! Katso säännöt Ilmastokestävä kasvisruoka -reseptien muokkaamiseen sekä ruokien tarjoamiseen liittyvät viestintäohjeet.