Pålägg med vita bönor och ärter

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Ingredienser

Justera antalet portioner:
500 g vita bönor konserverade
250 g ärter frysta
100 g rypsolja
25 g osötad citronsaft
5 g vitlökskross
1 g torkad basilika
5 g joderat salt

Näringsvärden

185 kcal / 774 kj
Energi
11,97 g
Fett
10,73 g
Kolhydrater
4,88 g
Kostfiber
6,35 g
Protein
0,57 g
Salt
Skriv ut

Pålägg med vita bönor och ärter

Ingredienser

Tillredning

Portionsstorlek: ca. 45 gram
Totalmängd, med receptet för 20 portioner: 0,9 kg

Allergener: ärt
Märkningar: L, M, G, V, Vs, A

Klimatavtrycket för en portion (pålägg 45g): 0,05 kg CO2-ekv.

Koldioxidekvivalent (CO2-ekv) är den sammanräknade klimatuppvärmande inverkan av olika klimatgaser under 100 års tid.

Tillredning

Lägg alla ingredienser i en matberedare och blanda så att en jämn kräm bildas. Späd vid behov med en skvätt vatten. Servera med bröd.

tofu-currykeitto
edellinen
Tofu-currysoppa
seuraava
Härkisskav
tofu-currykeitto
edellinen
Tofu-currysoppa
seuraava
Härkisskav