Pasta limonello

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Ingredienser

Justera antalet portioner:
945 g fullkornspasta
1263 g rostade tofubitar kryddat Jalotofu
475 g löktärningar frysta
5 dl havregrädde 15% glutenfri
625 g havreyoghurt naturell 2.5%
2,35 l vatten
27 g vitlökskross konserverad
33 g ingefärspasta
32 g socker
100 g osötad citronsaft
2 g cayennepeppar
19 g grönsaksbuljongpulver (fri från gluten och selleri)
13 g joderat salt
10 g gurkmeja
3 g paprikapulver

Näringsvärden

539 kJ / 129 kcal
Energi
4,17 g
Fett
0,50 g
Mättat fett
12,05 g
Kolhydrater
1,74 g
Kostfiber
6,32 g
Protein
0,64 g
Salt
Skriv ut

Pasta limonello

Ingredienser

Tillredning

Portionsstorlek: 295 gram
Totalmängd receptet för 20 portioner: 5,900 kg

Vegansk

Allergener: gluten, soja, vete, senap
Märkningar: L, M, V, So, Vs, A

Klimatavtrycket för en portion (295 g): 0,2 kg CO2-ekv.

Koldioxidekvivalent (CO2-ekv) betyder den sammanräknade klimatuppvärmande inverkan av olika klimatgaser under 100 års tid.

Tillredning

Mät upp pasta, tofu och lök i en GN-form. Blanda ihop.

Blanda ihop ingredienserna till buljongen och häll den i formen.

Grädda i ugn med ångfunktion (20% ånga) i 160 grader i ca. 45 minuter. Låt rätten stå och dra en stund före serveringen.

OBS! Receptet lämpar sig sådant också för kalltillredning. Kom ihåg att lägga vikt vid att temperera ingredienserna rätt.

edellinen
Pannkaka
seuraava
Matig linsgryta
edellinen
Pannkaka
seuraava
Matig linsgryta