Tapahtumat

Ilmastokestävyys ruokapalveluissa – kasvisruokailun edistämisen keinot

Tapahtuma järjestetiin tiistaina 12.11.2019 klo 14:00 – 17:00 Helsingin kaupungintalolla.

Tapahtuman esityksissä pohdittiin tutkimuksen ja ruokapalveluiden näkökulmista, millaisin keinoin ruokapalveluiden ilmastovaikutuksia voitaisiin vähentää sekä millaisia haasteita ja mahdollisuuksia tähän liittyy. Tapahtumassa myös esiteltiin ruokapalveluille suunnattu reseptipankki, joka sisältää 30 ilmastokestävää ja vegaanista pääruokareseptiä. Reseptit on suunniteltu osana Ilmastokestävä kasvisruoka -kampanjaa. Lisäksi tapahtumassa oli esillä myös muita ajankohtaisia hankkeita, joiden tavoitteena on ruokapalveluiden hiilipäästöjen vähentäminen.

Tapahtumasta on julkaistu tallenteet Ilmastokestävä kasvisruoka -kampanjan Facebook-sivulla.

Tapahtuman esitykset

Tapahtuman paneelikeskustelu